• DOLAR 32,60 %0.38
  • EURO 34,79 %0.16
  • ALTIN 2.496,42 %0.48
  • BİST100 9.464 %-0.63
  • BITCOIN 65.000 %3.86
  • ETHERIUM 3.110 %1.51
15°

Seçim Haberleri

seçim haberleri ve güncel seçim gelişmeleri, seçim ile ilgili tüm video, seçim fotoğrafları ve seçim haberleri Trabzon Haber - Trabzonspor Haberleri - HaberTS Son Dakika Güncel sitemizde


FUTBOL

Türk futbolunda sezon başından beri yaşanan olaylarının ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) sezon sonunda seçime gidiyor.

POLİTİKA

31 Mart yerel seçimlerinin sonuçları merakla bekleniyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Genç mi, Saral mı olacak? İşte son anket sonuçları!

GÜNDEM

İstanbul'da gerçekleşecek yerel seçimlerde adayların vaatleri arasında deprem konusu da önemli bir yer tutuyor. İşte, adayların vaatleri!

TRABZON GUNDEMI

Yerel seçimlere günler kala Asal Araştırma tarafından yeni bir anket yayınlandı. İşte, Trabzon seçim anketinde son durum!

POLİTİKA

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral, seçim çalışmalarını sürdürüyor. İşte, Saral’ın Trabzonlulara vaadi!

POLİTİKA

CHP'de Burcu Köksal'ın DEM Parti'ye karşı duruşu sonrası, siyasetçilerden farklı değerlendirmeler geliyor. İşte, Yavuz Aydın'ın yorumu...

TRABZONSPOR

Trabzonspor’da, Ali Sürmen’in ardından Divan Başkanı olarak görev yapacak kişinin belirlenmesine sayılı saatler kaldı.

TRABZON GUNDEMI

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi 15.Dönem Olağan Genel Kurulu ve Seçimleri 17-18.02.2024 tarihlerinde yapıldı.

POLİTİKA

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, bugün gerçekleşen basın toplantısında projelerini açıkladı.

POLİTİKA

Trabzon'un Araklı ilçesinde yerel seçimlere katılacak olan bağımsız aday, oy alabilmek için tarlada belleme yapıyor.

POLİTİKA

Trabzon Arsin Belediyesi engelli ve yatağa bağımlı vatandaşları seçim öncesi seyyar sandık uygulaması konusunda bilgilendirdi. İşte detaylar.

POLİTİKA

31 Mart yerel seçim öncesi siyasi partiler ittifak ve işbirliği anlaşması yapıyor. CHP ve Saadet Partisi Trabzon için bir karara...