• DOLAR 32,58 %0.16
  • EURO 34,91 %0.66
  • ALTIN 2.438,80 %0.24
  • BİST100 9.645 %-0.50
  • BITCOIN 66.607 %0.32
  • ETHERIUM 3.225 %0.51
17°

Taraftar Haberleri

taraftar haberleri ve güncel taraftar gelişmeleri, taraftar ile ilgili tüm video, taraftar fotoğrafları ve taraftar haberleri Trabzon Haber - Trabzonspor Haberleri - HaberTS Son Dakika Güncel sitemizde


FUTBOL

Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, kadın voleybol takımının maçından sonra sarı-kırmızılı bir taraftarın 14 yaşındaki kızıyla saldırıya uğradığını ve kulüp...

TRABZONSPOR

Trabzonspor'un tutuklu bulunan son iki taraftarı daha tahliye edildi.

TRABZONSPOR

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylara ilişkin tutuklanan 2 taraftarın tahliyesi için yapılan başvuru reddedildi.

TRABZONSPOR

Trabzon'da bir grup Trabzonspor taraftarı, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylara ilişkin verilen cezalardan dolayı TFF'ye tepki gösterdi.

TRABZONSPOR

Trabzon 2. Sulh Ceza Hakimliğine Hasan Ç. ve Kadir O'nun tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

FUTBOL

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının sonrasında yaşanan olaylarla ilgili tutuklanan 4 taraftarın tahliye talebi, bir kez daha reddedildi.

TRABZONSPOR

Trabzonspor taraftarlarının tutukluluk halleri devam edecek.

TRABZONSPOR

5 tutuklu taraftarın 1 tanesi serbest bırakıldı.

TRABZONSPOR

Süper Lig'de Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylara ilişkin 5 taraftarın tutuklanma kararına yapılan itiraz Trabzon 4’üncü Asliye Ceza Hakimliği’nce reddedildi.

TRABZONSPOR

Trabzon’da önce hafta tutuklanan 5 Trabzonspor taraftarı için hafta başında tutukluluklarına itiraz yapılmıştı.

TRABZONSPOR

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Trabzonspor – Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamalarıyla ilgili konuştu.

TRABZONSPOR

Trendyol Süper Lig'de 17 Mart Pazar günü oynanan Trabzonspor- Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylara ilişkin tutuklanan 5 kişinin ifadelerine ulaşıldı.