Trabzonspor iyi futbol oynamıyormuş, Ersun Yanal hata yapıyormuş, yönetim yanlış üstüne yanlış yapıyormuş.

Bu yorumları yapanlar, hakem hatalarıyla çalınan puanları eklediğinde ligin zirvesinde bir Trabzonspor göreceklerini unutmamalı.

Deniz Yılmaz’a yapılan harekete faul bile verilmezken, biraz futbol bilgisi olanın o hareketin net kırmızı olacağını söyler.

Hoca kimi isterse Trabzonspor onu alabilecek güce sahip olduğunu gösterdiği bir dönemde, hakem hataları maalesef saha sonuçlarına direk etki yapıyor.

Bu saatten sonra Trabzonspor’un kaybettiği iki puandan çok, her kaçan galibiyet nedeniyle maç başı Trabzonspor’un gelirine yaptığı olumsuz etki benim için önemli.

Trabzonspor’un hedefi yok deniliyor fakat bence en büyük hedef, kalan bütün maçları kazanmak ve kazanılan her galibiyet sonrası kazanılan gelir ile borcu düşürmek olmalı ki,

Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu da kesin ifadeler ile, borcu aldığının altına düşüreceğini, çok daha kaliteli bir kadro Trabzonspor Kongresi gerçekleşeceğini söyledi.

Trabzonspor’un artık borcu düşürecek adımlar atacağına inanıyor ve çok güvendiğim İbrahim Hacıosmanoğlu’nun devraldığından daha az bir borçla takımı kongreye taşıyacağına inanıyorum.

Napoli maçı sonrasında ziyaretine gittiğimiz başkanımız ile aramızda geçen bir konuşmadan öğrendiğim net bilgiler doğrultusunda, şuan Trabzonspor’un borcu eski para ile 270 Trilyon. Yani denildiği gibi 350, 400 değil.

Yatabare, Cardozo ve Waris’e çok gelen ciddi teklifler hedefe ulaşılmakta en kolay yollardan biri gibi gözüküyor.

Bilmem farkında mısınız ama Trabzonspor Avrupa’da ciddi anlamda tarihi başarılar elde ediyor, gruplarda aldığı skorlar sonrasında Juventus ve Napoli gibi takımlarla eşleşmesi ve elenmesi nedeniyle başarısız görülüyorsa, daha fazla söz söylemeye gerek yok aslında.

Demek ki bu yönetim Napoli maçı sonrası eleştiriliyorsa, Trabzonspor’un Avrupa’da hedefleri eskilerden hayal edilemeyecek kadar yükseklere çıkartılmış gözüküyor. Hem de bu kadar eksik bir kadroya rağmen.

Ben Trabzonsporlu’yum, Trabzonsporlu olduğunu söyleyip, sırf İbrahim Hacıosmanoğlu’na zararı olacağı düşüncesiyle, Trabzonspor’un yenilmesinden mutlu olanlara inat, kendisine kurulan kumpaslara, arkasından dönen oyunlara inat, başkanımızın da yanında olacağım.