Şenol Güneş'in takımın başında olduğu günlerde onu haftadan haftaya eriten isim şimdi Tolunay'ın ve Sadri Şener'in ipini çekmek üzere.

Henrique son haftalarda güzel performans gösterdi ve ilk 11 olarak başladı. Buraya kadar herşey iyi güzel. Ama Henrique'nin oyundan alındığı Trabzonspor'da Halil'in sahaya sürüldüğünü görmek acıların en büyüğüdür benim için.

Trabzonspor yönetiminin futbolcuların sözleşmelerine koydukları maddeler dikkat çekiyor. Aylar önce dediğim gibi, Halil'in sözleşmesinde sezonda en az 4 maç oynatılamaz şeklinde bir madde mi buluyor? Sanırım oynatılmaması halinde tazminat maddesi de çok ağır!

Emre Güral diye bir futbolcumuz var. Çıktığı hazırlık maçlarında gollerini atıyor. Milli takımda 10 numarayı sırtlamış bir futbolcu ama ne hikmetse Trabzonspor'da bir türlü şans bulamıyor. Halil'e aylardır verilen şans, genç Emre'ye bir hafta verilmedi. Hatta ve hatta Manisa'ya bile götürülmedi.

Trabzonspor gibi bir takım, Akhisar gibi averaj takımı karşısında Henrique çıktıktan sonra maçı santraforsuz oynamak zorunda kalıyor. Doğal olara rakip üstümüze daha rahat gelmeye başladı.

Gerçi Sadri Şener'in A,B,C planları mutlaka vardır. Olmasa da kendisi yüksek espiri gücüyle beraber bu haftayı da gülerek geçiririz (!)

Sadri Şener'in imajını düzelterek kongre kararını almasını beklersek Aralık'a kadar bekleyeceğimiz kesinleşti.

Bu kadar transfer hatası yapan Trabzonspor yönetiminin, Mayıs'ta kongre kararı almaması, Aralık'ta koltuğu devredeceğini bile bile bir transfer dönemine daha girmesi, Trabzonspor'a büyük bir ihanet olacaktır.

Tarihinin en kötü futbolunu oynayan Akhisar karşısında alınan yenilgi sonrası Sadri Şener'in yapacağı açıklamaları merakla bekliyorum.