Karadeniz de yaşan yada Karadenizli olan herkes bilir ki zaman harman zamanıdır. Dalından yada tarladan toplanan mahsul harmana serilir ve kurutulup, saklanıp yada satılarak kışa hazırlık yapılır. Namı diğer adıyla Profesör, gerçek adı “ Mustafa Reşit Akçay” elindeki mahsulden güzel bir harman yapabilirse ortaya muhteşem bir ürün çıkacak diye düşünüyorum. 
Tecrübeli topçuların alınması, yanlarına genç, dinamik ve cesur yürekli Karadeniz gençlerini serpiştirerek sahada koşan, mücadele eden ve istediğini alan bir Trabzon Spor yaratılabilir. Son yıllarda yazdığım tüm yazılarda Mustafa hocanın takımın başına getirilerek öze dönüş projesinin artık başlatılması gerektiğini savunduk. Şu güne kadar yapılan tüm hamleler bence mantıklı ve doğru, tabii ki birkaç yanlış olacaktır ve var. O kadar kusur kadı kızında bile var. 1461 Trabzon dan alınan gençlerle, yıllarını Avrupa nın en büyük takımlarında top koşturarak geçiren muhteşem yetenekleri bir takım yapabilirse bu sene ligin tozunu atarız. 
Belki şampiyon olamayız, ama emin olun ligin tozunu atarız. Önemli olan süper oyuncuları bir araya toplamak değildir. Bu oyuncularla takım oluşturabilmektir. Hocanın geçmişine bakacak olursak. Adı sanı duyulmamış takımları Türkiye nin gündemine oturtup, herkesin bilmesini sağlamaktır, en büyük özelliği. 
Şimdi Trabzon Sporu tanımayan yok. Hoca gerçek kimliğinde hareket edip, bu topçulardan bir takım oluşturabilirse ki bence bunu çok rahat yapacak. İzlemeye doyamayacağımız bir takım olur          “ AŞKIMIZ “ 

Sonuç olarak dediğimiz gibi dönem HARMAN zamanı. İnşallah harmandan güzel bir mahsul çıkacak ve hep birlikte bu mahsulü seyredeceğiz.

Tüm Trabzon Spor aşıkları na güzel bir sezon diliyorum. Bordo—Mavi günlerde bulaşacağımıza inanarak hepinize iyi bayramlar diliyorum.