Seçim öncesi Boztepe Bordo-Mavi Balık’ta otururken tanıma şansı bulduğum ve iyi bir Trabzonsporlu olduğunu sandığım Sinan Zengin’in kulüpten 505 milyar haciz yoluyla tazminat aldığını öğrendim.

Kimileri diyor ki Zengin haklı…

“Nasıl haklı” soruma aldığım cevap, “paranın yüzü tatlıdır”

Kimileri dedi ki; “profesyonellik”

Ben de diyorum ki; “haramdır haram”

Trabzonspor Başkanlık makamına her gelen bunu yaparsa, yazık değil mi saf ve temiz duygularla takımına bağlı olan benim taraftarımın verdiği paralara?

İsimler üzerinden gidelim.

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun göreve geldikten sonra güvendiği ve işe aldığı Serhat Altıncı ile, Sinan Zengin benzeri sözleşme yapılsa, Hacıosmanoğlu ayrıldıktan sonra gelecek olan yönetim Altıncı ile yola devam eder mi?

Etmez.

Altıncı, kulübe icraya vererek 505 milyarını alsa? Yersiniz adamı yersiniz…

İşte o zaman görürüm ben "profesyonellik" yorumunu yapanları...

Hacıosmanoğlu’nu bir çok konuda eleştirdik. Eleştirmeye de devam edeceğiz.  Bizler eleştireceğiz ki kendisi yanlışlarını anlayacak. Trabzonspor’a daha faydalı bir Başkan olacak.

Ama;

Trabzonspor Kulübü’nden kişisel giderlerini karşılamayan, Trabzonspor’da görevinden sonra yerine gelecek başkanı sıkıntıya sokacak sözleşmeler imzalamayan birisi.

Hacıosmanoğlu, yapıcı olan her eleştiriyi dikkate alan birisi olduğunu son 3 ayda yaptığı hamleler ile net şekilde gösterdi.