Trabzonspor, 2010-11 sezonunun ardından ilk kez 2’de 2 yaparak sezona giriş yaptı. Hem de Bursaspor ve Beşiktaş gibi şampiyonluğa oynayacak güçlü ve oturmuş kadroya sahip bu iki takımdan 6 puan alarak lige güzel bir başlangıç yaptı.

Sezon başında henüz iki hafta önce birlik çağrısı yapmıştım, Trabzonspor bizi çağırıyor demiştim.

**

Şota, inanan bir takım kurmuş, beraberlikte bile sakinliğini koruyan ve gerçekten Trabzonspor gibi oynayan futbolculardan oluşan bir ekip kurulmasında tabi ki en büyük emek başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve sportif direktör Süleyman Hurma’nın..

 

**

Bizler, birlik olduğumuzda neler yapacağımızı bundan önce de kanıtlamış ve başarılara yalnızca Trabzonspor adını koyarak hedef belirlemiş toplum olmaya devam etmeliyiz. Çünkü bu şehrin bu memleketin insanları fındıklıkta, çaylıkta, bahçede ve tarlada aklıma gelmeyen diğer mekanlarda “Nasılsın iyi misin” sorusundan çok maç ne oldu, ne olacak diyen ve sırf Trabzonspor kazandı diye işini ruhuyla, namusuyla, alnının akıyla yapan bir topluluğuz.

**

İnanıyorum, inanıyoruz ve inanmalıyız. MBia kadar, Okay kadar, Cavanda kadar, ter döken sahada ki 11 futbolcu kadar inanmak zorundayız!

Bu sezon, inananlar kulübü biziz beyler!

**

Beşiktaş maçının galibiyeti Şota’nın saf ve temiz Trabzonsporluluğa yeni bir başarı katarken Erkan’a can, Yusuf’a nefes, MBia ve Cavanda’ya rahatlık, Okay’a hayat verdi. En önemlisi de bizlere silkelenmemizi ve birlik olmamızın mücadeleye ne denli katkı sağlayacağını göstermiş oldu.

**

Haydi Trabzonsporlu!

O sene, bu sene!