Akyazı'da coşkulu bir atmosfer vardı bugün, tarihin ve destanların yazıldığı Avni Aker'e vedanın burukluğu ile yeni bir sayfanın yazılmaya başlanacağı Kara-deniz üzerinde ki dalgaların dik duruşlu memleketin evlatlarının şikeye, emeğe, para ile satın alınamayan o duyguya ve sevince hepimizin her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğu aşikardı.

Onur'un günden güne eski performansına geri dönmesi ve özellikle kanatlarda ki "profesyonel" futbolcuların hücuma yönelik verdiği katkılarla birlikte Olcay'ın ve Castillo'nun oyun zekası N'Doye'nin kaliteli top kontrolleri ve akılcıl bir orta saha ile Yusuf Yazıcı'nın skora direkt katkı sağladığı maçların devamlılığı hepimizin ortak mutluluğunda ki nedenlerden biri oldu.

Ersun Yanal'ın ilk devrede ki yorgun ve bıkkın tavırlarının yedek kulübesinden köşe bayrağına kadar ki deparlarına dönüştüğü bir takımı seyircinin ruhlu ve pozitif desteği ile başarının kaçınılmaz olduğunu bir kez daha gördük.

Kolbastı ile sonuçlanan maçların devamlılığını dilerken, gerçek sahiplerinin bu kulübe ve takıma desteklerinin sürekliliğini dilerim. Galibiyet hakkımızdı, artık bir hafta doya doya tadını çıkarma zamanı.

Son olarak, "Güzeller içinden bir seni seçtik Trabzonspor'um" 

Saygılarımla..