Trabzonspor'da Samsunspor Maçı Hazırlıkları Bugün Tamamlanıyor Trabzonspor'da Samsunspor Maçı Hazırlıkları Bugün Tamamlanıyor

Trendyol Süper Lig'in 33. hafta maçında Trabzonspor, deplasmanda Kayserispor ile karşılaştı. RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanan maçı Trabzonspor 2-1 kazandı.

Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri, 24. dakikada Enis Destan, 58. dakikada Nicolas Pepe kaydetti. Kayserispor'un golü 87. dakikada Mehdi Bourabia'dan geldi.

KARİYERİNDE BİR İLKİ BAŞARDI!

Bordo mavili takımda bu sezon 9. golünü kaydeden ve Pepe'nin golünde de pası veren Enis Destan, kariyerinde ilk kez bir maçta hem gol hem de asist yaptı.

Ligde kalma mücadelesi veren Burak Yılmaz'ın takımı Kayserispor, galibiyet hasretini 6 maça çıkardı. Trabzonspor ise ligde oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşadı.

ATEŞ HATTINDA KALDI

Bordo mavili takım bu sonuçla puanını 55'e çıkardı ve 3. sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Kayserispor ise 37 puanla ateş hattında kalmayı sürdürdü.

Ligin bir sonraki haftasında Trabzonspor, Gaziantep FK'yi ağırlayacak. Kayserispor ise Pendikspor ile oynayacak.

HAKEME GERİ PAS İTİRAZLARI

Maçta dakikalar 15'i gösterdiğinde Eren Elmalı, Cardoso'nun baskısı sonrası rakibinden önce topa dokunarak meşin yuvarlağı Uğurcan Çakır'a doğru gönderdi. Tecrübeli file bekçisi topu doğrudan eline aldı.

Kayserisporlu futbolcular Uğurcan Çakır'ın geri pas sonucunda topu eline aldığı yönünde itirazlarda bulunsa da hakem oyunu devam ettirdi.

ÖNCE PENALTI SONRA İPTAL

Kayserispor, 28. dakikada penaltı kazandı. Bu dakikada ceza sahası içinde Bourabia ile Meunier arasında yaşanan pozisyon sonrası hakem Çağdaş Altay penaltı noktasını gösterdi.

Trabzonsporlu futbolcular, bu karara tepki gösterdi. Hakem Çağdaş Altay, VAR'da görev yapan İspanyol hakem Pablo Gonzalez Fuertes'in uyarısı sonrası pozisyonu ekranda izlemeye gitti. Hakem Altay, pozisyonu izledikten sonra penaltı kararını iptal etti.

ENİS DESTAN GOLÜ HATIRLADI

Trabzonspor 24. dakikada Enis Destan'la golü buldu. Meunier'in ceza sahasına yaptığı ortaya iyi yükselen genç oyuncu, düzgün bir kafa vuruşu yaparak takımını 1-0 öne geçirdi. Destan ligde 5 maç sonra fileleri havalandırdı.

BARDHI'NİN GOLÜ VAR'A TAKILDI

Trabzonspor'da Enis Bardhi, maçın 52. dakikasında takımını 2-0 öne geçirdi. VAR'ın uyarısı sonrası hakem Çağdaş Altay, Visca'nın Cardoso'ya faul yaptığını tespit etti ve golü geçersiz saydı.

PEPE SAHNEYE ÇIKTI: 2-0

Trabzonspor'da Nicolas Pepe takımını 2-0 öne geçirdi. Maçın 58. dakikasında Uğurcan Çakır, uzun bir kale vuruşuyla topu rakip yarı alana gönderdi. Enis Destan, topu tek dokunuşla ceza sahasına hareketlenen Pepe'ye bıraktı. Onun karşı karşıya vuruşu ağlarla buluştu.

UĞURCAN ÇAKIR'DAN HATA

Kayserispor 87. dakikada farkı 1'e indirdi. Bardhi'nin geri pasında topu alan Uğurcan Çakır, Bourabia'dan sıyrılmak isterken topu kaybetti. Hatayı affetmeyen Bourabia düzgün bir vuruşla farkı 1'e indirdi.