Kastamonu Belediyesi, vatandaşların bayram süresince herhangi bir aksilik yaşamamaları adına gerekli tüm tedbirleri aldı.

Kastamonu Belediyesi’nin bayram süresince icapçı ve nöbetçi listelerinin oluşturulduğunu dile getiren Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Ramazan Bayramımız ile alakalı her türlü hazırlığımızı tamamladık. Bayram süresince tüm birimlerimiz göreve hazır halde konuşlandırılmıştır. Zabıta Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ile Mezarlıklar Şefliğimiz nöbetçi ve icapçı listelerini oluşturmuştur. Bayram öncesi ve bayram süresince görev yapacak olan personellerimiz her hangi bir aksama yaşanmamasını sağlayacaklardır. Bu vesile ile mübarek Ramazan Bayramı’nın İslam Alemi’nin birliğine, beraberliğine, dostluğuna ve kardeşliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, bayram bereketinin kalplerimizi coşturmasını umutlarımızı yeşertmesini diliyorum” dedi.

Ramazan Bayramı boyunca da 24 saat süreyle hizmet verecek olan Kastamonu Belediyesi’ne vatandaşlar, Su ve Kanalizasyon İşleri için 185, İtfaiye 110, Beyaz Masa 153 diğer birimler içinse (0366) 214 10 48 nolu telefonları arayarak ulaşabileceklerdir.
Kaynak: iha