Trabzonspor’da konuların ve dedikoduların ardı arkası kesilmez bilirim. Bazen bizlerde eleştiri yaparken dozunu kaçıyoruzdur, çünkü sinir sistemimiz tamamen Trabzonspor üzerine kurulu bir düzende beynimizi yönlendiriyor. Haksızda değiliz be kardeşim, yaşadıklarımız bir senaryo gibi gün geçtikçe hiddetlenerek artmaya devam ediyor.

Benim konum bugün farklı hepinizin malumu Gökhan Dinç isimli şahıs bu kulübün ekmeğini yemiş, suyunu içmiş ve gel keyfim gel demiş birisi. Dün Beşiktaş maçı oynandığı esnada Beşiktaş’a öyle savunmalar yaptı ki (!) Trabzonspor’da görevli olduğu süre içerisinde bırakın savunmayı Trabzonspor lehine tek bir kelime bile etmedi! Anlamıyorum, bu adamları nereden bulup bu kulüpte ekmek yediriyorlar çözmüş değilim?

İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde 08.07.2013 tarihinde Altuğ Atalay’ın yerine göreve başlayan Gökhan Dinç’i Beşiktaş’a olan yakınlığı ile bilinmesine rağmen Hacıosmanoğlu bu ismi göreve neden (?) ne amaçla getirdi inanın çözemiyorum! Geçtiğimiz günlerde hemşehrim olan Ulaş Özdemir’e verilen göreve homurdananlar neden bu beyefendiye sesini çıkarmadı onu da anlamadım?

Çok merak ediyorum gerek saha da gerek saha dışında gerek kulübün içerisinde bu “yabancı” sevdamız ne zaman bitecek? Yazık kardeşim, elin Beşiktaşlısı gelip benim kulübümde ekmek yiyecekse, gel keyfim gel deyip gittikten sonra Trabzonspor’a sallayacaksa biraz olsun utanın be kardeşim(!)

Saygılarımla…