Günlerden Trabzonspor, yağmurlu ve soğuk bir hava olmasına rağmen sokaklar Bordo-Mavi…

Kıyamat 21 Aralık’ta kopmadı zaten alameti de yoktu…

Güne deprem ile sallanarak başladık daha sonra, Avni Aker’de kopacak olan kıyametin alametini Galatasaray maçı öncesi Uzun Sokak’ta başlayıp Avni Aker’de son bulan yürüyüşü düzenleyenler gerçekleştirdi. Uzun Sokak tıklım tıklım ve göz gözü görmüyordu. Trabzonspor taraftarı isyan ettin mi korkacaksın…  Bunu bir kere daha gösteren gençlerimize teşekkür ediyorum.

Gelelim maça kaçan goller, oynatılmayan oyuncular… Ama bunları herkes yazıyor birde benden okuyarak sizleri sıkmak istemiyorum. Halil Altıntop kimden torpilli sadece bunu merak ediyorum.

Taraftarlar takımı ateşlemek için elinden geleni yaptı. Bizi adeta ters köşe yaparak, satıp rakibimize giden Burak Yılmaz’a çiçek gönderecek değildi bu taraftar! Trabzonspor taraftarı kimin nasıl gittiğini iyi bilir. Moskova’dan almışmışmışlarrrrrr… Umut Bulut da Galatasaray’ın futbolcusu ama Trabzonspor taraftarının bir çoğundan alkış aldı. Futbolcu var futbolcu var… Burak Yılmaz’ın sıkıntısı da sanırım Umut Bulut’a yapılan sevgi gösterileri oldu.

Son olarak her hafta beni kanal değiştirmek zorunda bırakan Galatasaray’ı bu hafta ekranlarda göremiyorum. Konu Trabzonspor olunca, ekranlarda Galatasaray’ı bile göremiyoruz. Ulusal kanalların sıkıntısı demek ki reyting değil! Trabzonspor…