‘Kardeşim Benim 2’ ekibi, Kanyon AVM'deki asıl gala öncesi Özdilek’te halk gösterimine katıldı.

HT magazin'in haberine göre; yaklaşık 5 bin kişinin izlediği halk gösteriminde, sinemaseverler Burak Özçivit ve Murat Boz’la selfie çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Boz ve Özçivit’in bazı hayranlarının, heyecandan ağlaması dikakti çekti.

"İLKİNDEN DAHA KOMİK"

Galada Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit’i yalnız bırakmadı. Güzel oyuncu, “Burak ve Murat çok iyi anlaşıyorlar. Setlerini ziyaret etmiştim. Kamera önünde olduğu kadar arkasında da eğleniyorlardı. Bence birinci filmden daha komik bir film oldu” dedi. 

DESTEK MESAJI ATTI 

Murat Boz’un ilk filmde rol alan ancak devam filminde oynamayan sevgilisi Aslı Enver, galaya katılmadı. Enver, birlikte çektirdikleri bir fotoğrafı sosyal medyada “Canım sevgilim. Çok güzel geçsin gecen. Seni seviyorum” notuyla paylaşarak, Boz’a destek oldu.

Burak Özçivit, “Filmde Aslı da olsun çok istemiştik ama programına uymadı. İnşallah ileride tekrar çalışırız” diye konuştu.

GÖREVLİ TARAFINDAN TARTAKLANDI!

Gecenin tadını, yaşanan tatsız bir olay kaçırdı. Kanyon AVM'deki galaya davetli olan Erol Taşçı içeri alınmadı. Görevli tarafından tartaklanan oyuncu, “Beni Timur Savcı ve ekibi çağırdı. Sinemaya yıllarımı verdim. Yaşadığım çok kötü bir olaydı” diyerek, üzüntüsünü dile getirdi.