İşte bu soru oldukça merak ediliyor. Dün ve bugünkü bölümleri yayınlanmayan Kısmetse Olur ile ilgili olarak karar verildi. Programın Instagram hesabından yapılan açıklamada Kısmetse Olur'un ekran macerasına devam edeceği duyuruldu.

Kanal D'nin en çok izlenen programı Kısmetse Olur 3 Mayıs Çarşamba günü yeni bölüm ile ekrana gelecek mi? RTÜK, izdivaç programlarının yasaklanmadığı ağır yaptırımlar uygulanacağını açıklamıştı. Peki Kısmetse Olur devam edecek mi? Yayından kaldırıldı mı? Ne zaman final yapacak? Sorularının cevabı belli oldu. KHK'nın yayınlanmasının ardından bir açıklama yapan Kanal D'de yayınlanan "Kısmetse Olur" programının yapımcısı Haluk Şirin, kanal yönetimiyle görüştüğünü ve programın pazartesi günü "büyük ihtimalle" ekrana geleceğini bildirmişti ve "Kanal pazartesi durumu netleştirecek. Tekrar çekim koyduk. Durumu bildireceğim" demişti. Kısmetse Olur son bölümde Onur ve Aycan çiftinin nişan merasimi yapıldı ve Metin Şentürk söylediği şarkılarla güne damgasını vurdu.

KISMETSE OLUR'A NE OLDU?

KHK Kararının açıklanmasından sonra Yayın Hayatını durduran Kısmetse Olur yeni bölümleri yayınlanacağı programın yönetimi tarafından açıklanmıştı. Kısmetse Olur yeni bölümü 3 Mayıs Çarşamba günü ekrana gelemsi bekleniyor. iki gündür Kanal D Yayın akışında yayınlanamayan Kısmetse Olur yeni bölüm 3 Mayıs Çarşamba günü ekrana gelmesi kesin gözüyle bakılıyor.

Kısmetse Olur devam edecek mi? Son dakika açıklaması

KHK'nın yayınlanmasının ardından bir açıklama yapan Kanal D'de yayınlanan "Kısmetse Olur" programının yapımcısı Haluk Şirin, kanal yönetimiyle görüştüğünü ve programın pazartesi günü "büyük ihtimalle" ekrana geleceğini bildirmişti ve "Kanal pazartesi durumu netleştirecek. Tekrar çekim koyduk. Durumu bildireceğim" demişti.

Resmi açıklama yapıldı

Dün ve bugünkü bölümleri yayınlanmayan Kısmetse Olur ile ilgili olarak karar verildi. Programın Instagram hesabından yapılan açıklamada 2 Mayıs Salı günü itibariyle Kısmetse Olur'un ekran macerasına devam edeceği duyuruldu.

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİNDE NELER YAŞANDI:

Kısmetse olur haftanın Finali ile ekrana gelmesi bekleniyor. Kısmetse olur haftanın Finalinde Emre İle Tuğçe arasındaki Soğuık rüzgarlar esmeye devam ediyor. peki emre ile Tuğçe arasında neler yaşanacak. Emre Tuğçe yeni bölümde neler olacak. Tuğçe Emre arasında yaşananlar.

KISMETSE OLUR HAKKINDA

7 gelin 7 damat adayının yarıştığı evlilik programında her hafta cumartesi günü, haftanın finali kapsamında bir kişi eleniyor.  Evlilik için özel olarak oluşturulmuş iki farklı evde, günde toplam 12 saat geçirileceği ve haftanın birincilerinin para ödülü kazanacağı yarışmaya elenenlerin ardından yeni kişiler dahil oluyor.

KISMETSE OLUR SON BÖLÜMLERDE NELER OLDU?

Kısmetse Olur 28 Nisan 2017'de yayınlanan son bölümde, Onur ve Aycan çiftinin nişan merasimi yapıldı ve Metin Şentürk söylediği şarkılarla güne damgasını vurdu.

Kısmetse Olur'da Metin Şentürk sürprizi yaşandı. Onur ve Aycan, fanları tarafından hazırlanan nişan merasimi Metin Şentürk şarkılarıyla anlam buldu. Şentürk, yeni şarkısını onlara armağan ederek, birlikte seslendirdi. Yapılan bu sürpriz karşısında çok muylu olan Onur ve Aycan'a evdeki arkadaşları da bu mutlu günlerinde destek oldu. Metin Şentürk, duygusal şarkılarıyla olduğu kadar yaptığı esprilerle de güne damgasını vurdu.

Kısmetse Olur'da sürprizler devam ediyor. Önceki gün canlı yayınla eve bağlanan Nur ve Batu çifti, Onur ve Aycan'ın nişan merasimi için geldi. Yaptıkları bu sürpriz ziyaret ile evde büyük ilgi gören Nur ve Batu çifti, Onur ve Aycan'ın nişan yüzüklerini takarken, iyi dileklerde bulunarak ve onları daima desteklerini söyleyerek güne damgasını vurdu. Onur ve Aycan'ın bu mutlu anlarına ise Didem, Gamze ve Rabia eşlik etmedi. Bu duygusal anlar karşısında gözyaşlarını tutamayan Gamze ise ağlamaya başladı. Aycan, bu mutlu günlerinde yanlarında olmayan diğer adaylara da sitem etti.