Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Kahveciler Odası’nın geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği kongresinde başkanlığa seçilen Mehmet Çetin ve yönetimini ziyaret ederek, başarılar diledi.

Oda hizmet binasında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Çelik’i, Çetin ve yönetimi karşıladı. Ziyarette Çetin ve yönetimine başarılar dileyen Başkan Çelik, "Manisalılar vakitlerinin bir kısmını kahvehanelerde geçirirler. Buralarda içilen çaylar eşliğinde hoş sohbetler olur. Bu sohbetler esnasında siyaset konuşulur, şehrin gündemi konuşulur ve ülke gündemini ilgilendiren tüm meseleler vatandaşlar tarafından kahvehanelerde rahatça tartışılır. Kahvehane kültürünün bizim kültürümüzde geçmişten bu yana bir yeri vardır. Şehzadeler Belediyesi olarak kahvehanecilerimizin temsilcisi olan değerli başkanımız ile çok sağlıklı diyaloglar kurduk. Fikir alışverişinde bulunarak hizmetlerimizi planladık. Bundan sonra da tüm esnaflarımız ile olduğu gibi kahveci esnafımızla da sevgi ve saygıya dayalı olan ilişkilerimiz artarak devam edecektir. Esnaf dostu bir belediye olmanın gereklilikleri neyse bugüne kadar onu yapmaya çalıştık. Bundan sonra da aynı şekilde yapmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile göreve tekrardan seçilmiş olan değerli Başkanımız ve yönetimini tebrik ediyorum” dedi.

Ziyareti nedeniyle Başkan Ömer Faruk Çelik’e teşekkür eden Çetin, “Başkanımız her zaman esnafla bir arada olmuş, onların yanında durmuştur. Kahveciler esnafı olarak birlikte güzel çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi Şehzadeler Belediyemizin kahveci esnafımıza olan desteğini sürdüreceklerine olan inancımız tamdır” dedi.
Kaynak: iha