Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi tarafından Kültür Sitesi Lale Salonu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı düzenlendi. Gecede miniklerin ront ve jimnastik gösterileri beğeni toplarken; minik Mehmet Suphi Egemen İlkoku Mehteran Takımı’nın konseri konseri, jimnastik gösterisi büyük beğeni topladı.

Programda konuşan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, geleceğin büyükleri olan çocuklar için güzel çalışmalara imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Çerçi, “Yunusemre Belediyesi olarak sosyal ve kültürel belediyecilik anlamında kadınlarımızın, çocuklarımızın ve gençlerimizin toplumla bütünleşmesi ve yaşlılarımızın da her türlü yardımda bulunulması konusunda çok farklı, çok güzel etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımızın eğitimi, hayata hazırlanması anlamında bu tesisiler büyük bir önem taşıyor. Toplumumuzun kaynaşmasına, kardeşliğine, birlikteliğine ve yavrularımızın geleceğine yatırım yapıyoruz. Bu güzel gecede emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum” diye konuştu. Sahneyi paylaştığı minik mehteranları da kutlayan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi onlarla sohbet ederken; öğrencilere eğitim hayatında başarılar diledi. Gecenin sonunda programı hazırlayanlara ve öğrencilere çiçek ve teşekkür belgesi verildi.

Programa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları Şaver Yüksel, İdris Avşar, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Sak ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kaynak: iha