Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın Mete Kalkavan’dan sonra hakem camiasında en tehlikeli isim olarak gördüğü Tolga Özkalfa da hakemlik camiasından elini çekti.

Trabzonspor Kulübü'nün Beşiktaş maçı sonrası sert tepki gösterdiği  VAR'dan sorumlu Merkez Hakem Kurulu Vekili, Profesyonel Müsabaka İcra Kurulu Üyesi Tolga Özkalfa görevinden istifa etti.

Görevinden istifa eden Tolga Özkalfa yerine VAR'dan sorumlu MHK Üyeliği görevine Dr. Cem Satman getirilmiştir. Dr. Cem Satman'a yeni görevinde başarılar diliyoruz. 

ERTUĞRUL DOĞAN ’TOLGA ÖZKALFA’YA DİKKAT EDİLMESİ GEREKİYOR’ 

Mehmet Ali Yılmaz Son Yolculuğa Uğurlandı Mehmet Ali Yılmaz Son Yolculuğa Uğurlandı

Beşiktaş maçı sonrası Tolga Özkalfa hakkında konuşan Ertuğrul Doğan, "Trabzonspor camiası, yapılanların farkında. Bizde kimsenin hesabı kalmaz. Bugüne kadar kalmadı, bundan sonra da kalmaz. Bu yapılanların hesabı sorulacaktır. Açıkça söylüyorum; Tolga Özkalfa ve ekibine çok dikkat edilmesi gerekiyor. Ortada belli bir plan var! Hakem demek istemiyorum bunlara. Soytarılık yapılıyor. VAR’daki arkadaşın 1 maçı var. Böyle bir karşılaşmaya atanıyor. İşin başındaki isim Tolga Özkalfa. MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu’nun zaten dünyadan haberi yok! Trabzonspor’la ilgili senaryo yazmaya çalışanlar, haddini bilsin, terbiyesizlik yapmasın! Bunların hesabı sorulacak” demişti.

Editör: Haber TS