Kulüp tarihinde bir çok karşılaşma 3 puandan çok daha ötesi olmuştur. Gerek karşılaşmanın önemi, gerekse rakibin performansı ve zorluğu alınan her puanda biraz daha taraftara ve sahada ter döken isimlere motivasyon kazandırmış, şehri havaya sokmuştur.

Fakat bu sezon ilginç şeyler yaşanıyor, hepimiz bazı ilkleri yaşıyoruz. Farkında olmadan başarıya adım atıyoruz, durduğumuzda ise ne kadar çok yol katettiğimizi ve başarıya biraz daha yaklaştığımızı hissediyoruz. Durduğumuz an, geriye dönmemek adına biraz daha fazla adım atmak için daha fazla heyecanlanıyor, bir başka severek yolumuza devam ediyoruz.

Teknik direktör Şota, kulüp tarihinde ilk kez teknik direktörlük görevine geldi ve hiçbir karşılaşmada sırıtmadan değişiklikleri ile oyuna akıllı müdahalelerde bulundu ve takımın sahada akıcı futbol oynamasını sağladı. 

Lige hepimizin beklediğinden daha fazla motivasyon ve başarılı sonuçlarla giren Trabzonspor çok kritik Akhisar Belediyesi karşılaşmasına çıkıyor. Söyledim ya ilginç şeyler yaşanıyor diye, kim derdi ki ligin üçüncü haftasında kritik Akhisar maçını dört gözle bekleyeceğimizi?

Alınacak bir galibiyet üç puandan öte dokuz puanın verdiği motivasyona ve milli maç arasına farklı bir heyecanla girmemizi sağlayacak olup Trabzonspor’a gönül vermiş herkese Şota’nın heyecanını anlama ve ona bambaşka bir heyecan katma şansına sahip olacağız.

Akhisar karşılaşması bildiğimiz lig maçlarından çok başka bir maç olacak ve alınacak üç puan sıradan bir tablodan ziyade hepimize ve herkese inançları doğrultusunda çok daha fazlasını katacak.

Hüseyin Avni Aker stadının son senesinde hiçbir koltuk boş kalmayı, hiçbir futbolcu seyircisiz oynamayı ve hiçbir teknik direktör kendisini başarıya götürecek yolda motivasyonsuz çıkmayı hak etmiyor, hele ki bu Şota ve öğrencileri ise..

Saygılarımla..