İki Tarih Arası Farkı Gün, Ay, Yıl, Saat, Dakika Olarak Hesaplama İki Tarih Arası Farkı Gün, Ay, Yıl, Saat, Dakika Olarak Hesaplama

Trabzonspor’un Fenerbahçe ile Papara Park’ta oynayacağı karşılaşma öncesinde Trabzon şehrine gelen ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu, HaberTS’nin sorularını cevapladı.

Trabzonspor’un Galatasaray ile oynadığı karşılaşmaların hatırlatılması üzerine oluşacak algı ile de konuşan “Fenerbahçe bize zarar vermiştir. Fenerbahçe şampiyon olmak istiyor. Şimdi onları yenersek tarihinde unutmayacaklardır. Diyeceler ki,”şampiyon olacaktık önümüzü kestik.” Ama kardeşim onlar da bizim şampiyonluğumuzu aldılar. “ İfadelerini kullandı.

Trabzonspor sevgisinin altını çizen Mustafa Topaloğlu, “Trabzon’a bir vilayet olarak bakıyorlar ama Trabzon büyük bir imparatorluk. Trabzon’un büyüklüğünü her yerde anlatmamız lazım. Futbolda da yerini her zaman korumamız lazım. Trabzonspor’da başkan seçildiği zaman yanında olmaları için gayret göstermemiz gerekirken bir grup oluşuyor onu hemen aşağıya çekmek için. Bir grup var diyor ki “hadi yapsın bakalım nasıl yapacak?” Böyle olmuyor ki, kim seçilmişse herkes onun yanında olursa ve yapamazsa o zaman deriz ki, başarılı olamıyoruz ve yerine başka birini seçeriz. Seçilen başkanın hep birlik cani yürekten olamıyoruz onu gördüm onu hissettim. Bir olmaz varsa o da karşı grup oluşturmak. Birlik beraberlik olmalı.” Dedi.

Alper Gezer Avcı’nın uzaya gitmesi sonrasında kendisi ile alakalı olarak sorulan soruyu yanıtlayan Mustafa Topaloğlu,”Trabzon bayrağını oraya asardım. Bana dediler ki “uyduya gitti arkadaşımız nasıl gittin?” Ben gönül yoluyla gittim. Gitmek isteyen gidebilir. Bu bir ilim. Ben ilimle gittim.” Şeklinde konuştu.

 

Editör: Haber TS