Trabzonspor ahhh Trabzonspor! Daha 20 yaşımda  ömrümden ömür alan Trabzonspor.. Ne diyeyim nasıl konuşayım. Maçla ilgili söylenecek o kadar çok şey var ki hangisini söyleyeyim, hangisini dilime vurayım.

Ama geçmek istemediğim, üstüne basa basa dile getirdiğim, onlarca kötü oynayana rağmen kendini kaybeden, tekrar sağlık kontrolünden geçmesi için yalvardığım tek isim H U B O C A N !

Seni biz nerden aldık, nasıl aldık hala hiçbir fikrim yok. Bir oyuncunun oyunu okuma kapasitesi, kondisyonu, ayağında top tutma becerisi bu kadar mı zayıf olabilir. Bizim mahallenin sol bekini alsak belki de bugün senden daha iyi oynabilirdi. Belki de o golü attırmayabilirdi.

Ersun Yanal'a da pes diyorum. Yedekte resmen Arjantin Milli Takımı'nın as oyuncusunu bekletiyorsun, maça ne yaptığı belirsiz oyuncuyu koyuyorsun.

Trabzonspor asla ve asla bu oyun yapısı ve teknik direktörle beraber devam etmemeli, edemez de.

Ersun Yanal hocaya sesleniyorum: Hocam değişikliklerin on numara, beş yıldız fakat neden 10-20 dakika geç? Bunu hala çözebilmiş değilim. Amaç ne hocam?

Basa basa söylüyorum. Trabzonspor'un şu an ki kadrosu bırakın şampiyonluğu, önündeki bütün kupaları kaldıracak, tarih yazacak kadrosu var. Belki de tarihinin en iyi kadrosunu bünyesinde barındırıyor fakat hocadan yana büyük bir şanssızlığımız var.

Bugün Burak ve Sosa'da gününde değildi. Pereira deseniz sürekli top kaybı yapıyor. Sahada yine tek başına parlayan yıldız: Abdulkadir ÖMÜR... Trabzonspor'un resmen yüz akı. Vücut hareketleri ile rakip savunmanın belini kırdı resmen. Rodallega deseniz yine klasik nöbetçi golcülüğünü konuşturdu. Ama şu son pozisyon bir gol olsa... Neyse canın sağolsun. Trabzonspor taraftarı seninle gurur duyuyor. 

Beşiktaş gibi bir takımın karşısında bu denli 1 puanı kazanmak bizim için bir nimet (maalesef). Bunu söylemek benim için utanç verici ama durum bu.

Çok gerçekçi olacağım, realist bir şekilde konuşacağım:

Trabzonspor 50.yılında şampiyonluk kazanamaz. Belki 2 3 sene sonra etkili, oyunu okuyan bir hoca bu ihtimal dahilinde olabilir.

Yine, yeni, yeniden...

TRABZONSPOR daha lig başlamadan şampiyonluğa havlu attı. Bugün kafamı yastığa koyup nasil uyuyacağım hiçbir fikrim yok. Bugün bunları söylediğim için TRABZONSPOR TARAFTARINDAN ÖZÜR DİLİYORUM...

SAYGILARIMLA