Allah aşkına kime sahip çıkacağız biz?

Milyon Euroları alıp sahada “beceriksizce(!)” gezenlere mi yoksa amacı sadece Trabzonspor’un başarısı için olan genç kardeşlerimize mi?

U-17 Liginde şampiyon olmasına rağmen kupasını alamayan ve “uyduruk” bir düzende play off oynatan sisteme mi ses çıkarmayacağız yoksa bu sisteme yenik düşen gençlerin hakkını savunamayacak olduğumuz için mi sus pus olacağız?

Trabzonspor’un günümüze kadar yeterince hakkı yenilmedi mi? Senelerdir bıkmadık mı bu emek hırsızı sistemden? Herşeyi geçtim, senin benim veya bizlerin kardeşleri orada ter döküp şampiyonluk hakkı elde edecek ama bir sistem uğruna bütün senenin emeği yok sayılacak ve bizler susacağız öyle mi?

Bıraktım menfaat işini, kardeşim sahip çıkamadığımız bu çocuklar yarın bir gün sormayacak mı bize?

Biz şampiyon olurken neredeydiniz demeyecekler mi?

Kulübünü idare eden “PROFESYONEL” yönetime sormayacaklar mı?

Eyy başkan! Hakkı mı ne kadar savundun?

KONUYU BİLMEYEN TRABZONSPORLU KARDEŞİM!

Çoktan bilipte isyan etmeyen değerli Trabzonsporlu dostlarım!

Konuyu bildiği halde RESMİ sitesinden bir açıklama bile yayınlamayan TRABZONSPOR KULÜBÜM!

HATIRLATAYIM; U17 Elit Ligi’nde normal sezonu 51 puanla önde kapatan Trabzonspor, TFF’den gönderilen yazıyla neye uğradığını şaşırdı. Bordo-Mavililere Federasyon’dan 16 şubatta gönderilen yazıda, lig bitiminde ilk 8’e kalan takımlar arasında tarafsız bir sahada yeniden maç yaparak şampiyonun yeniden belli olacağı belirtildi ve yapılan müsabakalar sonucunda takımımız elendi, Fenerbahçe şampiyon oldu!