Eski başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu, kulübün hesaplarını inceleyerek bir önceki dönemde bulduğu usulsüzlüğü mahkemeye taşımıştır.

Burada, Trabzonspor’un başkanı görevi kötüye kullanmış mıdır? Belgede sahtecilik yapmış mıdır? Buna mahkemeler karar verir.

Eğer Sadri Şener, başkanlığını yaptığı camiada dişinden tırnağından arttırarak maça gelen taraftarın parasını usulsüz şekilde avukatlara veriyorsa bunun da cezasını çeksin.

Muharrem başkanımız görevine çok olumlu hareketler ile başladı.

Trabzonspor camiasını sonunda birleştirebilecek bir adam çıktı diye düşünmeye başlamışken, Sadri Şener’in yaptığı konuşmaya anlam veremedim.

Kardeşi gibi sevdiği, yol arkadaşı Canhan Çakıroğlu’nu kaybeden eski başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu’nun en acılı gününde, acımasız şekilde konuşan Sadri Şener son günlerde yaşanan bütün güzelliklere gölge düşürdü.

Ne demişti?

“Trabzon’un kurtuluş günü 24 Şubat. Şimdi bir kurtuluş günü daha oldu, o da 7 Aralık. Her sene bence 7 Aralık’ta bu kurtuluş gününü kutlayın”

Allah için konuş Sadri Başkan…  

7 Aralık Trabzonspor'un kurtuluşu olduğu için mi bu mutluluğun yoksa senin kurtuluşun olduğu için mi?

Bunu zaman gösterecektir zaten...

Sana açılan davayı İbrahim Hacıosmanoğlu geri çekseydi, davayı çektiği gün Trabzonspor’un kurtuluş günü o gün mü olacaktı?

Şimdi Muharrem Usta’yı destekledin diye sana açılan dava düşecek, sen de bu işten sıyıracağını düşünüyor ve bundan dolayı seviniyorsan, hiç boşuna sevinme…

O davayı Trabzonspor Kulübü olarak Muharrem Usta geri çekse bile, ben o işin peşini bırakmayacağım.

Neyim varsa satıp, bir Trabzonsporlu olarak dişinden tırnağından arttırarak Trabzonspor’a katkı yapan herkesin hakkını usulsüz yiyenlerin peşine düşeceğim.

İbrahim Hacıosmanoğlu, Sadri Şener döneminde gördüğü usulsüzlüğü yargıya taşıyarak, “benim de dönemim de usulsüzlük varsa beni de yargılayın” demiştir.

Eğer ki, Hacıosmanoğlu’nun da döneminde yanlışlar varsa incelensin ve en ağır cezayı alması sağlansın.

Burada yaşananlar da bundan sonra gelecek bütün başkanlara örnek olsun.

Eğer bugün Trabzonspor Kulübü, açılan davanın üstünü örter ve davayı geri çekerse, Sadri Şener’in suçsuzsa suçsuzluğunu ispatlama şansını da kaybetmiş olur ve benim gözümde yüzde yüz suçlu olur.

Son olarak eski başkanımız Nuri Albayrak'ı tebrik etmek istiyorum.

Sırf Trabzonspor'un birlik beraberlik görüntüsü vermesi, camianın bütünleşmesi adına atılan adıma gölge düşürmemek için kendisini ibra etmeyenler ile yan yana oturmayı kabul ettiği için...