Trabzonspor nereye koşuyor?Böyle bir anlayışla nereye gidiyor?Trabzonspor kadrosu ne kadar eksik olursa olsun Osmanlıspor orta sahası ve ileri uç elemanları ne kadar iyi olursa olsun Trabzonspor olarak 15.000 seyircinin önünde yenilmeye hakkın yok. Seyirci maçı seyretmiş olsa bile.

***

Trabzonspor maça kendi sahasında oynamanın avantajıyla baskılı başlamak istedi. Dakikalar ilerledikçe sağ ve solbeki ile ortasahadaki iki önliberosunun yetersizliğinden kalesinde 3 tane net pozisyon verdi. Trabzonspor'da oynamaya başladığından beri vasatı geçemeyen ama Trabzonspor'da bir şekilde ilk 11'de oynama şansı bulan Mustafa geçtiğimiz haftalardaki iyi görüntüsüne rağmen yaptığı amatörce hatayla Trabzonspor'un skorda 0-1 geriye düşmesine sebep oldu. Osmanlıspor ortasahayı o kadar rahat geçiyordu ki Fatih Atik ve Okay'ın hücumda topu olumlu kullanamamalarının yanısıra savunmaya da faydaları yoktu. İlk yarı 3-0 bitmediyse bunun sebebi Onur Kıvrak'tı.
***

İkinci yarıda Trabzonspor'a "0" fayda veren Fatih Atik oyundan alınıp yerine Yusuf girmişti. Nitekim ilk atakta golü buldu Trabzonspor. Golü atsa da riskli ve geri dönüşlerde yetersiz kalan bir takım hüviyetindeki Trabzonspor Bosingwa'nın hatasında kalesinde ikinci golü gördü. Kalan dakikalarda topu kontrol edemeyen, oyuna hükmedemeyen, risk aldığında geride az adamla yakalanan Trabzonspor'da Hami Mandıralı Muhammet Demir'i alıp Muhammet Beşir'i oyuna sokarak skor olarak geride olan takımının kalan beraberlik şansını da azaltıyordu. Kendi sahanda oynuyorsun, zaten savunma diye bir şey yok. Forveti ikilemek yerine, gol atabilecek tek adamını çıkartıp, yerine genç ve tecrübesiz olanı alıp şansını daha da azaltıyorsun. Hami göreve geldiğinden beri bunun yanlış bir tercih olduğunu söyleyenlerdenim. Umarım kalan haftalarda işler daha da kötü gitmez ve bu sezon kabus görmeden bitirilir. Maçta hücumda Erkan ve Marin dışında üretemeyen Trabzonspor'da defansta Akakpo,kalede de Onur olmasa maç 1-5 biterdi.