Çapraz bağlarını koparan ve ardından ameliyat olan Mislav Orsic, futbola dönüşünü sabırsızlıkla bekliyor. Zagreb’de yoğun bir antrenman yaptıktan sonra Trabzon’a gelen Orsic’in menajeri Branko Hucika, müjdeli haberi verdi.

TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLIYOR, EN GEÇ 2 HAFTA SONRA TAM YOĞUN ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAK!
Orsic’in şu anda bireysel eğitim sürecinin son aşamasında olduğunu kaydeden Hucika, “Mislav, şu anda bireysel eğitim sürecinin son aşamasında. Gelecek haftadan itibaren takımla antrenmanlara başlıyor. İlk başta antrenmanın temas bölümünde olmayacak. En geç 2 hafta sonra tam yoğunlukla çalışmalara başlayacak. Daha sonra koçu değerlendirmeye alacak.
Mislav, zaten oynamaya hazır olduğuna inanıyor. Ancak ciddi bir sakatlık yaşadı ve iyileşmesi için de belli bir prosedürleri var. Bu yüzden hemen başlamayacak” dedi.

TRABZONSPOR TARAFTARLARI SABIRSIZLANIYOR

Trabzonspor taraftarların Orsic’ten beklentilerinin yüksek olduğuna da dikkat çeken Hucika, bordo – mavililerin Hırvat oyuncunun dönüşünü sabırsızlıkla beklediğine dikkat çekti.

TUTKUSU AVRUPA ŞAMPİYONASI

Trabzonspor İç Sahada Çok Puan Kaybı Yaşadı Trabzonspor İç Sahada Çok Puan Kaybı Yaşadı

Orsic’in Süper Lig'in 2. Yarısında formasına kavuşmayı arzu ettiğine de dikkat çeken Hucika, oyuncunun hedefinin Trabzonspor’da forma giyerek Euro 2024 Finallerinde Hırvatistan forması giymek olduğuna dikkat çekti.
Hucika, “Onun tutkusu Avrupa Şampiyonası. Elbette sahaya daha erken dönerse ve iyi bir performans sergilerse teknik direktörün dikkatini daha çabuk çekebilir. Ancak şimdi önceliği oynamaya başlamak ve Haziran için bir hikaye oluşturmak” dedi.

Editör: Haber TS