Osmaniye U-15 Gençler Liginde Endüstri Meslek Lisesi ile karşılaşan Zorkunspor’lu futbolcular maça “Kalbimizle dualarımızla Mehmetçiğin yanındayız” yazılı pankartla çıktı.

Maçta attığı 3 golü askerde olan ağabeyine armağan eden Yunus Emre İstek, “Bizleri, canı pahasına korudukları için onlara sevgilerimi saygılarımı iletiyorum. Buradan askerde olan abime selamlarımı iletiyorum attığım 3 golü ona ve bütün askerlerimize armağan ediyorum. Öncellikle Afrin Operasyonu ’yeter ki biz ölelim vatanımız kurtulsun’ diyen şanlı askerlerimize sevgilerimizi ve saygılarımızı iletiyoruz. Allah onları kutlu mekana erdirmiştir” dedi.

Zorkunspor Teknik Direktörü ismet Kılıç ise “Öncelikle Türkiye’nin durumu malum. Askerimize destek vermemiz lazım. Bizde Zorkunspor aliesi olarak askerimizin yanında olduğumuz her fırsatta göstermeye çalışıyoruz. Bugün yenilmiş olabiliriz skorun hiçbir önemi yok. Askerimiz yanında olduğumuzu bir kez daha gösterip pankartla çıktık. Bizim için skorun veya şampiyonluğun hiçbir önemi yok. Herşey Türk askeri için” şeklinde konuştu.
Kaynak: iha