Fenerbahçe maçında yaşanılan sancılı sürecin izlerini zorlu Sivasspor deplasmanında üzerinden kolay attığı izlenimi veren Trabzonspor; bu akşam adeta bal yapmayan arı gibiydi, ligin renkli ekiplerinden Kasımpaşa karşısında…

Ligin belki de gol adına girilen en bol pozisyonlu maçında her iki tarafında galibiyeti kaçırdığı bir geceydi, bu gecenin maç öyküsünün kısaca anlatımı.

Trabzonspor’un istikrarlı bir golcüsünün olmayışı bu akşam bir kere daha görüldü.
Aslında karşılaşmanın bol pozisyonlu geçmesinin nedeni, iki takımında orta sahada bıraktığı boş alanlar için yeterince önlem alamamalarından oldu diyebiliriz.

Olcan Adın ve Recep Onur Kıvrak dışında oyuna hükmeden lideri olmayan Trabzonspor gibi büyük bir camianın farklı bir golcüsünün olmayışının bize yansıttığı fotoğraf gerçekten çok üzücü.

Hami Mandıralı’nın oyun sistemine bakınca geride fazla yığılma olmadığını görüyoruz, lakin Janko’nun artık bu bitmiş haliyle bu akşam bütün düşündükleri hocanın yüzünde hüzne dönüşüyordu.

Özer Hurmacı ve Alex’in bu akşam yoklukları fazlasıyla hissedildi. 
Bir tek Olcan’nın çabalaması ve hırsıyla maalesef gol atılacağının garantisini vermiyor ne yazık ki!

Hami hoca ve Şota hocanın yıllar sonra ilk defa birbirlerine rakip olmaları neredeyse maçın önüne geçen en hoş detaydı.
Şöyle bir her ikisine de batkımda, bu akşam çıksalar en az bir on beşer dakika rahat oynarlardı diye düşünüyorum.
İki eski dostun gecesinde emekler paylaşıldı ve ligin baş altı bölgesindeki mücadele ligin son anlarına sürecek gibi.
Bırakılan iki puan öyle kıymetli ki, alınan bir puanın kıymetini de anlamsız kıldı.

Yönetim iyi düşünmeli, Maluoda’nın neyi var, neyi yok, paylaşılmalı!

Trabzonspor artık lig sonuna kadar maçlarını, bir başka deyişle iç saha maçlarını artık kadın ve çocuklar önünde oynayacak.

Öyle tahmin ediyorum ki, gelecek haftalarda kadın seyirciler daha fazla organize olacak ve Hüseyin Avni Aker mabedi daha bir fazla çınlayacak.