Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Samsunspor maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahüratı gerekçe göstererek Trabzonspor'a ihtar cezası verdi. Ayrıca Doğu alt tribün I-J-K bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartları bir sonraki iç saha maçı için blok edildi.

Arif Boşluk: Umarım Herkes Memnun Kalmıştır Arif Boşluk: Umarım Herkes Memnun Kalmıştır

Trabzonspor'un yanı sıra konuk Samsunspor'a da taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 80 bin TL ve misafir tribünde yer alan taraftarların bir sonraki deplasman maçı için kartlarının bloke edildiği açıklandı.

PFDK'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yere verildi;

TRABZONSPOR A.Ş.’nin, 11.01.2024 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş.–YILPORT SAMSUNSPOR Trendyol Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan SOCİOS.COM DOĞU ALT TRİBÜN I-J-K bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

YILPORT SAMSUNSPOR Kulübünün, 11.01.2024 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş.–YILPORT SAMSUNSPOR Trendyol Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 80.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KUZEY KALE ARKASI ÜST MİSAFİR TRİBÜN KUZEY ÜST F MİSAFİR ve KUZEY ÜST G2 MİSAFİR bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir.

Editör: Haber TS