Trabzonspor'un eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, maçın detaylarına dikkat çekti. Tekelioğlu, Trabzonspor'un kötü performansını "Kötü plan, kaçınılmaz son!" olarak özetledi.

Trabzonspor'un Zorlu Sınavı

Tekelioğlu'nun yorumlarına göre, Trabzonspor'un kötü oyunu ve mağlubiyeti, yetersiz bir kadro ve sakatlık sorunlarından kaynaklanıyor. Tekelioğlu, Fenerbahçe karşısındaki performansın, daha önce Galatasaray'a karşı etkili bir mücadele sergileyen Samsun ve Galatasaray gibi takımlardan daha kötü olduğuna vurgu yaptı.

Avcı'ya Yazar

Galatasaray'ın maliyet üstünlüğüne dikkat çeken Tekelioğlu, Trabzonspor'un bu tarz sonuçları kaldırabilecek bir takım olmadığını ifade etti. "Bu fark Avcı'ya yazar." diyen Tekelioğlu, Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı'ya yönelik eleştirilerini sürdürdü.

Kitap dünyasının geleceğini keşfet Kitap dünyasının geleceğini keşfet

Gollerin Analizi

Trabzonspor'un yediği gollerin çoğunun çıkarken kaybedilen toplardan geldiğini belirten Tekelioğlu, takımın oyun anlayışının yanlış planlandığını vurguladı. Galatasaray gibi kaliteli bir rakibe karşı iç sahada oynuyorsanız, eksikleri olan bir takımın buna uygun bir plan yapması gerektiğini söyledi.

Girdaptan Çıkmak Zor

Rakiplerinin şampiyonluk yarışında olduğunu ve kazanmak zorunda olduklarını göz önünde bulunduran Tekelioğlu, Trabzonspor'un girdaptan çıkmasının zor olacağını ifade etti. Ayrıca, şampiyon kadrodan sonra alınan oyuncu sayısının 30'u bulduğuna dikkat çekerek, bu yanlışa nasıl ortak olunduğunu anlamadığını belirtti.

Editör: Haber TS