Bir taraftarın istek, arzu, ve beklentileri... ?

Hüsran; 10 şubat 2008 den buyana başkanlığımızı yapan Sadri Şener, başkanlığı döneminde elde etmiş olduğumuz başarıya sahip çıkamamış aynı zamanda kazanmış olduğumuz maddi gelirleri hunharca dağıtmış ve kulübü içinden çıkılmaz bir duruma sürüklemiştir.

2 sezon önce Şampiyonlar Ligi kapısı açıldığında "kupamı almadan gitmem" demeyerek Şampiyonlar Ligi'nden gelecek paranın hesabını yapan Sadri Şener'e oradan aldğı paralar yetmemiş olsa gerek ki , bir çok futbolcumuz ödemelerini alamadıklarından veya yıllık ücretlerini az bulduklarından dert yanarak kulüp ile yollarını ayırdı.

Trabzonspor takımına kazanma ruhunu veren oyncularımızı elde tutamayan yönetimin. 1 Milyon Euro etmeyecek futbolcuya 5.5 Milyon Euro gibi rekor ücret ödeyerek transfer edilen Adrian'ın Polonya'nın en pahalı transferi olduğunu mutlaka biliyorsunuzdur. Benim merak ettiğim Polanya vergi dairesinden Sadri Şener'in ödül alıp almadığı...

Geçmişe bakarak ileriye gidilmese de ben bir taraftar olarak adını altın harflerle yazdırmayı başaran Ahmet Suat Özyazıcı zamanına gitmeyi çok isterdim. Aynı mutluluğu bize yaşatmak isteyen efsane teknik direktörümüz Şenol Güneş hocamıza da sahip çıkılamamış ve elde etmek istediği başarılara engel olunmuştur.

Maddi manevi egolarınızın zararını çeken biz taraftarlar olarak bunun hesabını sormayacak mıyız sanıyordun SADRİ ŞENER ?

Normalde 3 yanlış bir doğruyu götüyor..

Ama sen bir doğrunu söyle ben 10 yanlışını söyleyeyim...

Durum buyken, "Sadri Şener istifa etmeli mi?" sorusuna %90'ı "saçmalama böyle soru mu olur bu kadar yanlıştan sonra" diyeceği bu günlerde, yaptığın yanlışları görmezden gelen sırf yaptığın 1 doğruyu görenler için soruyorum işte...


Seninle birlikte umarım onlarda tepkileri görür!