İbrahim Hacıosmanoğlu’nun hataları o kadar fazla ki saymakla bitmez.

Siyasete karşı dik duracağı için desteklediğimiz İbrahim Hacıosmanoğlu’nu başkan seçildikten sonra birçok konuda eleştirdim.

Trabzonspor’a seçildiği günden bugüne kadar yanlış üstüne yanlış yapan İbrahim Hacıosmanoğlu’nu zorla savunduruyorsunuz bana…

Neymiş efendim İbrahim Hacıosmanoğlu Sadri Şener’e dava açarak, Trabzonspor ismine zarar veriyormuş… Geçin bu işleri

Sportif anlamda başarılı olan Sadri Şener’in mali anlamda kulübü soktuğu durum ortadadır.

200 Trilyon borç ne demektir? Bunun izahı olamaz.

Nuri Albayrak ibra edilmezken, neredeydi bu “Trabzonspor ismine zarar veriliyor” diye kınama üstüne kınama yayınlayanlar? 

Trabzonspor’u yabancı çöplüğüne çeviren, uçuk kaçık menajerlik ücreti verenler, bunun hesabını da vermeli. Hesabını veremiyorsa da cezasını çekmeli.

İbrahim Hacıosmanoğlu, Sadri Şener’e dava açarak yarın kendisi içinde dava açılmasının önünü açmıştır. ”bu adam da Trabzonspor’u yedi” diyenlere de bir mesajdır bu aslında. “ben yemişsem bana da dava açabilirsiniz” anlamı taşır.

Sadri Şener’in Hayrettin Hacısalihoğlu, Mahmut Aksu, İrfan Coşkun’ lu yönetimi takım 9 puan önde şampiyonluğa giderken neden yıkıldı?

Bunlar ne çabuk unutuldu da, herkes İbrahim Hacıosmanoğlu'na karşı birlik oldu.

İbrahim Hacıosmanoğlu, bir gerçeği  herkese gösterdi. Bu gerçekle savaşmak her Trabzonsporlu’ya nasip olmaz. Bu gerçekle savaşması kendi görev süresini kısaltacaktır. 

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun o kadar yanlışından sonra yaptığı bu doğru, bana göre çok ama çok önemliydi.

Sadri Şener’in istifa ederken, ”yöneticilerim bile beni yalnız bıraktı” dediği isimler hep birlikte Hacıosmanoğlu’nu kınıyor. 

Haaa bu arada kamuoyunda, davadan çok dava ile alakalı kınama mesajlarının yer aldığı gerçeği de var. Hani bu süreç kamuoyu önünde yaşanmamalı diyenlerin, gazetelere boy boy ilanlar verdiklerine de şahit olduk.

İbrahim Hacıosmanoğlu, birbirleri hakkında o kadar söylenen lafların üzerine Özkan Sümer ile Faruk Özak’ı bir araya getirebiliyorsa fazla söze gerek yok…