Kırklareli’nin Babaeski İlçe Devlet Hastanesi yönetimine atanan başhekim, yardımcıları ve idarecileri, sağlık hizmetlerindeki kaliteyi daha yukarılara çıkarmak için çalışmalarına başladı.

Babaeski Devlet Hastanesi yönetim kadrosuna atanan Başhekim Dr. Hakan Azatçam, Başhekim Yrd. Uz. Dr. Tonguç Yılmaz, İdari ve Mali İşler Müdürü Cafer Özer Gürel, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hülya Balkıs Akbulut, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Benil Özdemir ile İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Eray Altınışık oryantasyon kapsamında hastane birimlerini tek tek ziyaret ederek, çalışanlar ile tanıştı, birimler hakkında bilgi aldı.

Başhekim Dr. Azatçam, yönetim kadrosu olarak çalışmalara başladıklarını ifade ederek, “Sağlık Bakanlığı’nın politikaları ve mevzuatı doğrultusunda, etik ilkelere bağlı kalarak, hastanemize ulaşan hastalarımızın, sağlık hizmetlerinden kısa sürede, güvenli, eşit doğru bir şekilde faydalanmasını ve memnun ayrılmasını sağlamak, sürekli iyileştirmeye ve geliştirmeye açık olmak amacıyla işe başlıyoruz. Hastanemizde çalışan ve hasta memnuniyetini ön planda tutan, çalışanları ile bütünleşmiş duyarlı hastane yönetimi oluşturmayı, güvenlik koşulları sağlanmış temiz ortamda, hastaların ihtiyaçlarını ve beklentilerini optimum düzeyde karşılayarak, sağlık hizmetlerinde hedeflenen kaliteyi birlikte yakalamayı hedefliyoruz” dedi.
Kaynak: iha