Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’ı ziyaret eden Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe turizminin geleceğini ve işbirliği çalışmalarını değerlendirdi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’ın misafiri oldu. SATSO tarafından Sakarya Valiliği katkılarıyla ilçe turizmine kazandırılan Fenerli Konak’ta incelemelerde bulunan heyet, Taraklı ilçe merkezini gezdi ve yöresel ürünlerini tattı. İlçe turizminin geleceği ile ilgili Başkan Özkaraman’dan bilgi alan Başkan Kösemusul, SATSO olarak gereken desteği vermeyi sürdüreceklerini belirterek, “100 yaşında olan Odamız köklü tarihini geleceğe taşımak ve ilçelerinin değerlerini ortaya çıkarmak noktasında paydaşları ile birlikte hareket etmeye devam edecektir. Taraklı’mızın yanındayız. İlçe turizmine kazandırdığımız Fenerli Konak, çok kısa zamanda müze olarak hizmet verecek. Restorasyon çalışmaları tamamlanan konağı en kısa zamanda Sakarya turizmine kazandıracağız” dedi.

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın verdikleri destek için Başkan Kösemusul’a teşekkür etti. Özkaraman, “Taraklı ilçemizin geleceği parlak, sizlerin destekleriyle gelişimini sürdürecek, şehrin turizmine katkı vermeye devam edecektir” diye konuştu.
Kaynak: iha