Ceylanpınar Belediyesi’nin vatandaşların ve çocukların dinlenebilmesi için yaptığı bir park içerisinde bulunan malzemeler kimliği belirsiz kişi ve kişilerce tahrip edildi.

Geçtiğimiz gün Adnan Menderes Parkı içerisinde bulunan oyun parkı tahrip edildi. Oyun parkı içinde bulunan kamelyalı oturma grupları, çocuk oyun malzemeleri tamamen yerlerinden sökülürken, bir kısmı da yakıldı. Gece bilinmeyen bir saatte parka gelen kişi yada kişiler parkta bulunan kamelyalar, oyun grupları ve betondan yapılan yürüyüş yollarına zarar verdiler. Mart seçimlerinden bu yana Ceylanpınar Belediyesi’nin yaptığı birçok park tahrip edilmişti.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, tahrip edilen Adnan Menderes Parkı’na giderek incelemelerde bulundu.

"HALKA HİZMET ETMEKTEN GERİ DURMAYACAĞIZ"

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, parkları tahrip eden kişilerin tüm yaptıklarına rağmen asla hizmet etmekten geri durmayacaklarını ifade etti. Atilla, "Adnan Menderes Parkı içerisindeyiz. Parkın içerisinde bulunan parkımızda kamelyalarımız tahrip edilmiş ve kırılmış. Bu kamelyaları kırana insan diyebilir misiniz? Bunu yapmalarındaki amaç, parkı tahrip ettikten sonra halka; parklar bakımsız, her taraf kırık ve dökük, belediye görevini yapmıyor imajı yaratmaktır. Kendini bilmez kişiler tarafından bunlar yapılıyor. Bu parkların tahrip edilmesi çocukların işi değil, yetişkinlerin işidir. İşte o yetişkinler tarafından bu parklar tahrip ediliyor. Bunlara da mahalledekilerin bir kısmı göz yumuyor, ona da üzülüyorum. Bu parklarda ne ben ne de ailem gelip oturuyor. Mahalle sakinleri oturuyor. Mahalle sakinlerinin de buna önlem almaları gerekiyor. Mahallelinin parkının tahrip edilmesine müsaade etmemesi gerekir. Bunları yapmalarında ki asıl amaç benim adıma leke getirmek. Ama ne yaparlarsa yapsınlar halka hizmet etmekten geri durmayacağız" diye konuştu.
Kaynak: iha