Sosyal medya ve kulisler kaç gündür Mehmet Fındıkcı’yı ( Jan Marie ) konuşuyor. Kimileri eleştiriyor kimileri arkasında duruyor. 30 Dakikalık konuşmasının içerisinde katıldığım kısımlar da oldu katılmadığım kısımlarda, Mehmet Fındıkcı’nın yıllardır tribünlerde verdiği emeği, akıttığı teri herkes görüyor. Kendisinin futbolcular kadar Trabzonspor’a emek verdiğini gördüm. Sonuçta kendisinin dediği bir söz var “ ben bunu iş olarak görüyorum. İş olarak görmesem buralara gelemem. Hesabımı kitabımı yapıyorum “ Avni Aker tribünlerinde 90 Dakika susmadan takıma destek olan bir grubun lideri olan adamın Trabzonspor taraftarlığını kimse tartışamaz.

Trabzonlu Gençler tribünde hiç olmamış olsa iyi mi olur kötü mü olur? Önce bunu bir düşünelim. Birkaç maç hatırlıyorum. Trabzonlu Gençler taraftar grubunun ilk 15 Dakika sustuğu ve sonradan destek  vermeye başladığı, işte o maçların ilk 15 Dakikasında Avni Aker cehenneminde oluşan canlı cenaze görüntüsünü kimse inkar edemez.

Şimdi gelelim bedava bilet konusuna, bu konuda Jan Marie’mi yanlış yapmıştır yoksa Trabzonspor mu?

Her iki kale arkasını komple siyasilere verip, yurt dışına çıkma yasağı varken birden bire Bodrum’da yeni sahip olduğu otelinde keyif süren Sadri Şener mi?

Dolmuşla işine gidip gelen Jan Marie’mi ?

Şimdi sen ucuz biletleri komple sat siyasilere, sonra taraftar suçlu he…  Yok öyle bir Dünya!

Haaaa birde şimdi Mehmet Fındıkcı’ya ağır şekilde eleştiriler geliyor, neymiş efendim AK Partili imiş! Kardeşim AK Partili bir tek o mu? Bu şehir sandıkta gösterdi fikrini! Kimse boş atıp dolu tutmasın. Herkesin siyasi görüşü olabilir. Ben Jan Marie’nin grubunda sağcısını da gördüm solcusunuda. Ha çocuklara da sordum, “kardeşim şimdi diyelim paranız yok bilet alamıyorsunuz ama tribünden de vazgeçemiyorsunuz” hepsinin verdiği cevap “ Jan Marie bize her zaman sorar durumu olmayanı her zaman idare eder, sadece tribüne girmek için değil sosyal hayatımızda da hem maddi hem manevi yanımızda olur” şeklinde cevap aldım.

Haaaa bak şunu da demeden edemeyeceğim. Mehmet Fındıkcı’ya ağır eleştiri yapanların gazete ve internet sitelerine giriyorum. Hep AK Parti reklamları, adama sormazlar tabi… Ama ben bir sorayım yine “ Şimdi sen özgür basınsın AK Parti’ye salla bakalım o reklamları alabiliyor musun?” Burası Türkiye hemşerim hata ararsan herkesde bulursun. Mehmet Fındıkcı takımına destek oluyor mu, aldığının hakkını veriyor mu buna bak sen!

Yani herkes görmek istediği gibi görmesin, gerçekleri görmeye çalışsın lütfen. Geçmiş yıllarda birkaç defa görüştüğüm Mehmet Fındıkcı’yı bende sevmez eleştirirdim. “kime bin bilet verseler aynı ortamı sağlar” diyordum. Ama öğrendim ki bu siyasiler sadece Jan Marie’ye bilet vermemiş…

Ben Trabzonspor’a emek veren bütün taraftar gruplarının sesine ses olmak için buradayım. Hepsi benim için aynıdır. Trabzonspor futbolcusu ne ise, yönetici ne ise, taraftarı da odur. Bugüne kadar futbolcu konuştu, taraftar dinledi. Yönetici konuştu, taraftar dinledi. Artık Trabzonspor için ter döken, deplasman deplasman koşarak takımını yalnız bırakmayan, “Bize Her Yer Trabzon” sözünün hakkını veren Taraftarında konuşma vakti gelmiştir.

Hadi kalın sağlıcakla… Herkesin Kurban Bayramı’nı kutlarım.