Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz, Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamada, "Galibiyeti düşündüğümüz hafta mağlup olduk" dedi.

Süper Lig’in 18. haftasında Kardemir Karabükspor, sahasında Gençlerbirliği’ne 2-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Levent Açıkgöz, kendi sahalarında galibiyeti düşündükleri bir haftada mağlup olduklarını söyledi. Maça ürkek başladıklarını ve onun da oyun düzeninde istediklerini yapmalarına engel olduğunu kaydeden Açıkgöz, “İlk yarıya baktığımızda ortada bir oyun vardı. İkinci yarıda Ergin’in pozisyonunu gole çeviremeyince dönen topta golü yedik. Golü yedikten sonra ister istemez takım demoralize oldu. Oyunu riske ettik ve üçlü forvete döndük, defansı da üçledik. Ama istediğimiz tarzda da pozisyon üretemedik ve etkili olamadık. Takıma baktığımızda oyun anlamında bir bütünlüğü sağlamak için biraz daha vaktimiz olduğunu görüyoruz. Bunu kısa sürede halledip Başakşehir maçına hazırlanacağız” dedi.

Takımda stoper oyuncunun olmadığı yönünde bir soruya ise Açıkgöz, ”Stoper transferini hafta içi bekliyorduk ama bu dönemde transfer zor oluyor. Beklediğimiz stoperi maalesef alamadık. Ferhat ile Osman ile bu açığı gidermeye çalıştık. Onlar da ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Süreç içinde bu eksikliği gidermek için uğraşacağız” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: iha