Hakkari Valsi Cüneyit Orhan Toprak, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 2. Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü ile Muş Yetiştirme Yurdu Spor Kulübü arasında oynanan müsabakayı izledi.

Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Vali Toprak’ın yanı sıra ağabeyi Fuat Toprak, Vali Yardımcısı Mehmet Nurullah Karaman, Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Turan Şimşek, öğrenciler ve çok sayıda sporsever izledi.

Sahasında konuk ettiği rakibi Muş Yetiştirme Yurdu Spor Kulübü’ne karşı üstün bir oyun sergileyen Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü müsabakayı 3-0’lık setle kazandı.

Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü, aldığı galibiyetle puanın 19’a çıkartarak grubundaki 9 takım arasında 3’üncü sıraya yerleşti.

Müsabaka sonunda her iki takım oyuncularını ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik eden Vali Toprak, Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü’nü aldıkları galibiyetten dolayı kutlayarak bundan sonraki maçlarında da başarılar diledi.
Kaynak: iha