Abdullah Avcı: Gelişen Bir oyunumuz Var Abdullah Avcı: Gelişen Bir oyunumuz Var

Gaziantep FK, bu sezon başında Belçika'nın Standard Liege takımından Denis Dragus'u kiralık olarak kadrosuna katmıştı. 24 yaşındaki Rumen futbolcu, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı ve Trabzonspor'un da transfer listesine girmişti. Marius Sumudica, Dragus hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Sumudica, bu sezon takımı adına 35 maçta sahne alan ve 13 gol, 1 asistlik performans sergileyen Dragus için, "Televizyonda bazı kişilerin onun menajeri gibi konuştuğunu görüyorum. Ancak Denis, benim en sevdiğim oyunculardan biri. Olağanüstü bir yetenek" dedi ve ekledi: "Neredeyse her gün konuşuyoruz ve şu anda böyle bir transferin gerçekleşmesi olası görünmüyor."

Dragus'un performansı, onu bu yaz transfer döneminde de popüler bir hedef haline getirebilirken, Sumudica'nın bu açıklamaları, yıldız oyuncunun takımda kalacağını gösteriyor. Trabzonspor'un ise bu durum karşısında nasıl bir strateji izleyeceği merak konusu. Gaziantep FK ve Denis Dragus, gelecek planlarına ilişkin gelişmeleri futbol severlerle paylaşmaya devam edecek.

Editör: Haber TS