Çorlu Esnaf ve Sanatkarları Odası’nın olağan genel kurulu Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Mevcut başkan Feyzullah Aktepe ile Murat Turna’nın başkan adayı olduğu genel kurulda seçimin kazananı Murat Turna ve ekibi oldu.

Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Düğün Salonu’nda yapılan genel kurula Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın, AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Yıldız Filiz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı, meslek odalarının başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile oda üyesi esnaflar katıldılar.

606 oda üyesinin katıldığı ve üyelerin iki ayrı sandıkta oy kullandığı seçimlerde birinci sandıkta Murat Turna 189 oy alırken Feyzullah Aktepe 145 oyda kaldı. İkinci sandıkta da Feyzullah Aktepe’nin 94 oyuna karşın 178 oy alan Murat Turna toplamda 606 üyenin 367’sinin oylarını alarak Çorlu Esnaf ve Sanatkarları Odası’nın yeni başkanı oldu.

Seçimin ardından Feyzullah Aktepe görev süresinin burada dolduğunu belirterek oda üyelerine teşekkür etti ve seçimi kazanan Murat Turna ve ekibini kutladı. Murat Turna’da bugüne kadar odaya verdiği hizmetlerden ötürü Feyzullah Aktepe’ye teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Murat Turna resmi seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından salonda bulunanlara hitaben kısa bir teşekkür konuşması da gerçekleştirdi.
Kaynak: iha