Yenimahalle'deki İpekyolu Fuar alanında gerçekleştirilecek etkinlikler 18 Haziran Perşembe günü akşamı başlıyor. 2015 Dünya Kur'an'ı Kerim okuma birincisi Ferruh Muştuer'in Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başlayacak açılışta Trabzon Büyükşehir Belediye Kanuni Mehter Takımı da konser verecek. Dini sohbet programları, Hacivat-Karagöz, skeçler, Meddah gösterileri, ney dinletileri, yarışmalar, tiyatro oyunları gibi programların yer alacağı etkinlikler teravih namazlarından sonra başlayacak.
BÜYÜKŞEHİR'DEN İLÇELERDE İFTAR PROGRAMI
Trabzon Büyükşehir Belediyesi bu Ramazan'da da ilçelerde iftar programları düzenleyecek. Geçen yıl yapılan ve büyük ilgi gören iftar programları ile ilçelerdeki vatandaşları bir araya getiren Büyükşehir Belediyesi bu yıl da tüm ilçelerde iftar verecek.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 11 ayın sultanı olan Ramazan ayının Müslümanlar için müstesna bir ay olduğunun altını çizerek, "Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı, sevginin, barışın, kardeşliğin yükseldiği, birlik ve beraberliğin pekiştiği Ramazan ayı, Trabzon'da da aynı anlayışla idrak edilmekte ve tüm dünyaya bu mesajı sunmaktadır. Ahiret hayatını kazanmak için çok büyük bir öneme haiz olan Ramazan ayında Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl 7'sini gerçekleştireceğimiz etkinlikler ile Ramazan akşamlarına farklı bir anlam ve güzellik katmak üzere halkımızla bir araya gelerek bu ayın ruhunu birlikte yaşayacağız. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan aylarını tebrik ediyorum" dedi.
Editör: TE Bilişim