Yemekte Medicalpark Trabzon Yıldızlı Hastanesi Genel Müdürü Uzm.Dr. Abdullah Cantürk ve Başhekim Opr. Dr. Ahmet Çubukçu, yemeğe katılanlara teşekkür konuşması yaparken, daha sonra hastane doktorları tarafından sunum yapıldı. Medicalpark Trabzon Yıldızlı Hastanesi Genel Müdürü Uzm. Dr. Abdullah Cantürk, Medicalpark Hastaneleri olarak 21 yıldır ülkenin farklı şehirlerinde hizmet verdiklerini ifade ederek ”Medicalpark Hastaneleri olarak 1995 yılından beri toplumun her kesimine kaliteli sağlık hizmeti sunma vizyonuyla çıktığımız yolda tıbbı etik ilkelerden ödün vermeden, hasta haklarına saygılı, gelişmiş sağlık teknolojisi ve tesisleriyle hizmet vermeye devam etmekteyiz. Biz de Medicalpark Trabzon Yıldızlı Hastanesi olarak 12 bin metrekare kapalı alanımızda 45 hekim, 22 ayrı poliklinik hizmeti, 105 yatak kapasitesi ile bölge halkımızın sağlık sorunlarına katkı sağlamayı çalışıyoruz. Davetimize katıldığınız için sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.


Başhekim Çubukçu da yemeğe katılanlara teşekkür ederek, sunumu hazırlayan Medicalpark Trabzon Yıldızlı Hastanesi uzman hekimlerine de sunumlarından dolayı ayrıca teşekkür etti.


Konuşmaların ardından Gastroentolojik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Can Keçe, obezite cerrahisi ve ameliyat süreçleri hakkında bilgiler verirken, Göğüs Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Yıldıray Bekar, ellerde ve koltuk altlarında terlemenin ameliyat yönteminden ve aynı gün normal hayata devam edilebileceğinden bahsetti. Çocuk Cerrahisi Uzmanı Opr.Dr. Osman Işık da çocuklarda cerrahi operasyon ve süreçlerini anlatırken, Estetik, Plastik Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Emrah Sözen ise plastik cerrahi operasyonları ve estetik birimi hakkında sunum yaptı.