AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkan Yardımcısı ve 25. Dönem AK Parti Ankara Milletvekili Mahmut Sami Mallı, AK Parti Trabzon İl AR-GE Başkanlığının misafiri oldu. AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı AR-GE Başkanı Enes Aslan tarafından AK Parti Trabzon İl AR-GE Başkanlığının çalışmaları hakkında bilgilendirilen Sami Mallı sonrası Genel Merkez AR-GE Başkanlığının yeni dönem stratejisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Sami Mallı’yı parti binasında misafir eden Aslan’a İl AR-GE Başkan Yardımcıları, İl Gençlik ve Kadın Kolları AR-GE Başkanları ve İlçe AR-GE Başkanları eşlik etti. Sami Mallı, “Yeni dönemde AR-GE Genel Başkanlığı görevine başlayan eski Sağlık Bakanı Sayın Recep Akdağ ile beraber son derece olumlu ve etkili çalışmalar yürütmeye başladık” dedi.

ASLAN SİSTEMİ ANLATTI

Sami Mallı, partisinin politika ve strateji geliştirmelerine katkıda bulunacaklarını ifade etti. Vatandaş talep sistemiyle alakalı geliştirdikleri sistemden bahseden Aslan ise “Yeni geliştirdiğimiz bu sistemle partimizin il ve ilçe teşkilatlarına gelen vatandaşlarımızın talepleri sistematik olarak kayıt altına alındıktan sonra ilgili yönetici tarafından taleple alakalı yönlendirmeler yapılabilecek. Bu sistem Trabzon İl AR-GE Başkanlığı tarafından geliştirilmiş olup Türkiye’de ilk olan bir sistemdir. Sisteme kaydedilen taleplerin milletvekillerine yönlendirilebileceği bir altyapıda bu sistemin içerisinde mevcuttur. Kısa bir süre sonra sadece Trabzon’da değil ülkemizin tümünde kullanılması için Genel Merkez AR-GE Başkanlığımıza sistemimizi arz edeceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim