Süleyman Soylu ve Salih Cora’nın MHP’liler bize çay bile ikram etmedi sözünü değerlendiren Aydın, “Her seçim öncesi sabah namazını sosyal medyada paylaşan AK Partili kardeşlerimiz Ramazan ayında oruç tutmuyor muydu. AK Parti heyeti bizi Ramazan günü ziyaret ettiler” dedi.

KARALAMA SİYASETİ SİZE OY GETİRMEZ!

MHP Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın Beşikdüzü ilçesinde seçim çalışmasını sürdürdü. Eşi, ailesi ve ilçe teşkilatı ile birlikte pazaracı esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Aydın sevgi seli karşısında duygulu anlar yaşadı.  Beşikdüzü ve Büyük Liman bölgesinde siyasi rakiplerinin ‘Aydına verdiniz kazanamadı. Bize verin Büyük limandan bir vekiliniz olsun’,  şeklinde algı operasyonuna kanmamasını isteyen Aydın, “7 Haziran seçimlerinde Büyük Liman Bölgesi bizden desteğini esirgemedi. Biz alın terimizle dürüst siyasetin temsilcileri olarak ülkemiz ve milletimiz için işimizi, özel yaşantımızı bir kenara bırakarak gece gündüz çalışıyoruz. Derdimiz hizmet gücümüz ise millettir. Biz artık meclisteyiz. Beşikdüzü Yavuz Aydın ile meclise girmiştir. Kimse algı oyunu oynamasın. Yavuz Aydın’a verilen oylar Yavuz Aydın’a gitmiştir ” dedi.

VERDİĞİNİZ OYUN HESABINI SORUN

Ak Parti iktidarının 13 yıldır ülkeyi ve Trabzon’u ne duruma düşürdüğünü görülmesi gerektiğini belirten Aydın, “Yalan siyasetle abad olmaya çalışanlarla MHP’nin temiz Allah rızası için politika yapan adaylarını kimse birbirine karıştırmasın. Biz 1000 TL’nin altında çalıştırılmaya mahkum edilen işçilerimizi savunduğumuzda ‘Devlet Batar diyenler’ le bizi karıştırmayın. Emekliyi, köylüyü çiftçiyi elinin tersiyle atanlar la bizi bir görmeyin. MHP iktidarında milletimizin yüzünü güldürmek için tüm yüreğimizle, çalışacağız. Yalan dolan siyaseti ile işimiz olmaz. Karalamak, iftira atmak bizim siyaset anlayışımızda yoktur. Verdiğimiz söz bizim namusumuzdur. Bize oy veren seçmenimizden verdikleri oyun hesabını da bize sormasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

KARALAMA SİYASETLERİNE ALIŞTIK

AK Parti Milletvekili Süleyman soylu ve milletvekili adayı Salih Cora’nın ‘koalisyon görüşmelerinde MHP’liler bize çay bile ikram etmedi’ söylemlerine de sert tepki gösteren Yavuz Aydın, “Sayın Salih Cora ve Sayın Süleyman Soylu çıkmış seçim meydanlarında ramazan ayında ziyaret ettikleri MHP için ' Bize Çay Bile İkram etmedi' diyor. Oysa biz sayın vekil adaylarını Dini bütün inançlı insanlar bilirdik. Her gün seçim çalışmalarına 'sabah namazıyla başladıklarını sosyal medyada paylaşan bu siyasi figürler, görülüyor ki ne hikmetse dünya uğruna insanları karalamaktan, günaha girmekten korkmuyorlar. Bu vekil adayları Ramazan ayında çay mı içiyorlardı. Oluşturmaya çalıştıkları algı operasyonları ile batan AKP gemisini kurtarmaya çalışıyorlar. Bunları MHP seçmeni ve kadroları affetse Allah affeder mi merak ediyorum. Bu iş kılavuz karga işidir. Kılavuzunu iyi seçmeyenlerin başına ne geleceği bellidir. Kılavuzu karga olanın burnu pislikten çıkmaz. Önce sayın Soylu şimdi de Salih Cora’dan bu sözleri duymak bizi şaşırtmadı. Yalan dolan algı siyaseti ile milletin kandırmaya çalışmak siyaset değildir. AK Parti heyeti bizi Ramazan ayı içinde ziyaret etmiş ve görüşmeler iftardan önce sonlanmıştır. Bu yaşanan karalama siyasetinin takdirini yüce milletimiz değerlendirecektir” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim