Trabzon’da yarın seçim varmışçasına her gün bir program, bir mahalle ziyareti, bir etkinlik veya davete katılım gösteren AK Parti Otahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, partisine yönelik yapılan eleştirilere cevap verdi.

Trabzon’un AK Parti iktidarı döneminde her yıl ortalama 1 milyar TL yatırım aldığını, 14 yılda yaklaşık 14 milyarlık yatırım ile Türkiye’nin en fazla yatırım alan illeri arasına girdiğini ifade eden Altunbaş “İcraatlarımızı anlatsak sayfalar yetmez, ama şunu belirtmeliyim ki Trabzon’da belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz bakanlarımız, hepsi tek amaç uğruna güçlerini birleştirerek Trabzon’umuza bu yatırımları çekmişlerdir. Bizler AK teşkilatlar olarak kendileriyle ne kadar övünsek azdır, halkımızdan onlar için oy istemiş olmanın verdiği sorumluğumuzu yaptıkları hizmetlerle biraz olsun üzerimizden atıyoruz. Teşkilatlarımız her zaman halkımızın ve partimizin icra makamı organlarının desteğine hazırdır. Sadece seçimlerde değil şimdide Ortahisar teşkilatı olarak halkımızın ayağına gidiyoruz, zaman zaman Sayın Bakanımız Süleyman Soylu ile zaman zaman Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile zaman zaman milletvekillerimiz Adnan Günnar, Ayşe Sula Köseoğlu, Muhammet Balta ile, zaman zaman Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile yaptığımız programlarla hem teşkilatımızı hem de Trabzon halkımızı dinleme fırsatı buluyoruz. Bunu yapmak bizim görevimiz, teşkilatlarımıza karşı sorumluluğumuz. Biz seçimden seçime değil her gün halkımızla bir, teşkilatlarımızla tek vücut olmaya Trabzon’da taş üstüne bir taş daha koymaya devam edeceğiz” dedi.

Trabzon’un son 5 yılda özellikle turizm konusunda büyük bir atılım içinde olduğunu ifade eden Altunbaş, “Şimdi birileri çıkıp ‘Yok efendim Bakan Bey sadece turizmle ilgileniyormuş, sadece turizmle bu iş olmazmış’ şeklinde eleştirilerle Sayın Bakanımızın icraatlarını küçümsemeye çalışıyor. Halbu ki Sayın Bakanımız önderliğinde Trabzon’daki tüm vekillerimiz, yerel yöneticilerimiz ile turizm konusunda başlattıkları seferberliği Türkiye hayranlıkla izliyor. Sadece turizmde değil sağlıkta şehir hastanesi ve yeni sağlık yatırımları ile, sanayide OSB’ye doğalgaz getirilmesi konusu ve meslek lisesi kurulumu ile, yatırımda Yatırım adası ve diğer ilçelerdeki OSB’lerin güçlerinin arttırılması gibi her alanda önemli çalışmalar yapmaktadırlar. Bakanımızı eleştirenlere tek sözümüz ‘Gölge etmesinler başka ihsan istemeyiz’ olacaktır. Sayın Bakanımız, 4 milletvekilimiz, Büyükşehir ve diğer tüm ilçe belediye başkanlarımız ile birlikte Trabzon’da hizmet etmeye her zaman her ortamda devam edeceğiz. Ülkemizin 2023’lere, 2053’lere, 2071 hedeflerine ulaşması noktasına Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na en büyük desteği teşkilatlarımız ile birlikte bizim vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.