DİSK Genel Kurulu’nu “Katil devlet” sloganları sonrası terkeden ve ardından HDPli vekile, “Kandil’i başınıza yıkacağız” diyerek sert çıkan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, gergin bir başkent haftası sonrası Trabzon’a bugün geldi.
 
Ak Parti Trabzon İl Gençlik Kolları!nın uzun kuyruklarla karşılayıp, “Osmanlının torunu Trabzon’un gururu, seviyoruz seni Süleyman Soylu Süleyman Soylu..” sloganları attılar. 
 
 
VİP Salonu’nda yürürken sloganları yarıda kestiren Bakan Soylu, ardından VİP Salonu’nda oturup Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Ak Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ile sohbet edip çay içti.
 
Başkan Gümrüküoğlu’na Almanya’da yapılacak olan Trabzon etkinliklerinin çalışmalarını soran Bakan Soylu, çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü öğrendi. Başkan Gümrükçüoğlu, “Desteğiniz ve ilginiz sayesinde çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Trabzon adına sizlere çok müteşekkiriz. Teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Bakan Soylu ardından Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’nın eski yöneticiler adına planladığı Ramada Otel’deki yemeğe katılmak üzere havalimanından ayrıldı.
Editör: TE Bilişim