Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Ankara Gümüşhaneli İşadamları Derneği (GİAD) üyelerinin ziyaretine ev sahipliği yaptı. Bakan Soylu, dernek üyeleriyle toplantı gerçekleştirdi.


SOYLU SULTANAHMET SALDIRISINI UNUTMADI

Bakan Soylu, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, dün İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda gerçekleşen korkunç patlamaya özellikle değinerek, ''Ölenlere rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum'' ifadelerini kullandı.

SOYLU'NUN GEÇMİŞTEN BUGÜNE 'YOL ARKADAŞLARI' YANINDAYDI

Yaklaşık 70 kişinin katılımıyla gerçekleşen toplantıya GİAD Başkanı Orhan Ünsal'ın yanı sıra Gümüşhaneli İş Adamları Derneği yöneticileri, üyeleri ve Bakan Süleyman Soylu'nun geçmişten günümüze yol arkadaşları katıldı.Bakan Süleyman Soylu 2016 reformlarını açıkladı

SOYLU'YA YENİ GÖREVİNDE BAŞARI DİLEKLERİ...

Geçmişte yaşanan darbe olayları, Türkiye'nin ekonomik durumu ve yaşanan terör olaylarının konuşulduğu toplantıda dernek üyeleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'ya başarı dileklerinde bulundu. 

Konuşmayı devralan Gümüşhaneli İşadamları Derneği (GİAD) Başkanı Orhan Ünsal sözlerine, ''Öncelikle Sultanahmet Meydanı patlamasında Türkiye'nin başı sağolsun. Ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum'' ifadeleriyle başladı. Bu zamana kadar oluğu gibi bundan sonrada Bakan Soylu'nun yanında olduğunu belirten Ünsal, Soylu'yu çalışmalarından ötürü takdir ettiğini ve ülke adına ellerinden ne gelirse yapabileceklerini belirtti. 

Bakan Soylu düğmeye bastı SGK sözleşmeleri iptal


SOYLU'YA ANLAMLI HEDİYE

Yaklaşık 1 saat süren ziyaret toplantısı. Gümüşhaneli İşadamları Derneği (GİAD) Başkanı Orhan Ünsal'ın Bakan Soylu'ya verdiği hediye ile son buldu.