Son olarak Bengisu Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Genç, hem belediyenin hizmet ve projelerini anlattı hem de mahallelilerin istek ve sıkıntılarını dinledi. Vatandaşların samimi ve sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkan Genç, mahallelilerle sohbetinde göreve geldiğinden itibaren Ortahisar’a bağlı bütün mahallelere ayrım yapmadan, eşit miktarda hizmet götürdüklerine dikkat çekti.

Makamların gelip geçici olduğunu, yapılan hizmetlerin de ise kalıcı olduğuna ve hizmetleriyle anılmak istediğine vurgu yapan Başkan Genç, “Cenabı Allah bize daha iyi hizmet etmeyi nasip etsin. Çünkü bu görevler gelip geçicidir ama hizmetler kalıcıdır. İnşallah bu göreve layık oluruz. Ben bu derenin evladıyım. Bu nedenle buraların dertlerini, sıkıntılarını çok iyi biliyorum.” diye konuştu.

"KIRSALA AĞIRLIK VERİYORUZ"

Ortahisar’a bağlı bütün mahallelerde vatandaşların en öncelikli isteklerinin yol sorunu olduğunu kaydeden Başkan Genç, “Ortahisar Belediye Başkanı olarak benim bir hedefin var. O da, Ortahisar ilçemizde bulunan 85 mahallemizde yol sorunlarını tamamen bitirmektir. Bengisu mahallemizde de hem asfalt hem de beton yol çalışmaları yaptık. İnşallah bundan sonra hizmetlerimizi sizlerin de desteğiyle hep birlikte yapmaya devam edeceğiz. Merkezdeki mahallelerimizde yol sorunları nispeten iyi. Fakat gerek beldelerimizden gerekse köylerimizden eklenen mahallelerimizde yol sorunları daha fazla. Bundan dolayı bu mahallelerimizi diğer mahallelerle eşitlemek adına onlara daha fazla ağırlık veriyoruz. Cenab-ı Allah nasip ederse bu hizmetleri yaparsak beş sene sonra buraya geldiğimde bu mahallelerin yollarını asfaltıyla, betonuyla ve kanavasıyla bitirmiş olacağız. Bu hizmetleri kimle yapacağız? Muhtarlarımızla ve sizinle yapacağız. Hep birlikte el ele vererek yapacağız. Sizlerin temsilcisi olan muhtarlarımızın taleplerini bize iletmesiyle yapacağız.” ifadelerine yer verdi. Bengisu Mahallesi Muhtarı Cemal Eyüpoğlu ve mahallelilerin kanalizasyon sisteminin ne zaman kurulacağıyla ilgili sorusunu Başkan Genç, "Büyükşehir Belediyemiz ve TİSKİ bütün mahallelerimizde kanalizasyon sorununu çözmek için projeler yürütüyor. Bu amaçla biyolojik arıtma tesisi kurulacak. Ve mahallelerimizin kanalizasyon sorunu büyük ölçüde çözülecek." diye cevaplandırdı.