Of’taki birçok projede vatandaşların fikrini alarak katılımcı yönetim anlayışını ön planda tutan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, önümüzdeki salı günü başlatacağı "Halk Günü"nde Of halkı ile buluşacak. Her hafta salı günü vatandaşlarla bir araya gelecek olan Başkan Sarıalioğlu’nun 17 Ekim Salı günü düzenleyeceği ilk Halk Günü Of Belediyesi'nde gerçekleşecek. 

Of’ta gerçekleştirdikleri bir çok projede, vatandaşların fikrini alarak katılımcı yönetim anlayışını benimseyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, düzenleyeceği halk günü ile yüzlerce insanla buluşacak. Her hafta salı günü Of Belediye binasında düzenlenecek olan Halk Günü'nde vatandaşlarla bir araya gelecek olan Başkan Sarıalioğlu ile ilk toplantı 17 Ekim Salı günü 08.30 – 12.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

HALK GÜNLERİ GELENEKSEL HALE GELECEK

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, bugüne kadar yaptıkları her hizmette "önce insan" anlayışını benimsediklerini ifade ederek, bunun da beraberinde başarıyı getirdiğini söyledi. Bulundukları her ortamda vatandaşların istek, talep ve sorunlarını dinlediklerini kaydeden Başkan Sarıalioğlu, "Göreve başladıktan sonra vatandaşlarımızı her gün makamda ağırladık görüştük. Kapılarımız sonuna kadar açık oldu. Şimdi de öyle olacak. Bu projeyle amacımız hemşerilerimle daha sağlıklı zaman geçirebilmek. Zaten Of’ta yaşayan herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bir mesafedeyiz. Bunu pekiştirmek ve işlerimizi sağlıklı yürütebilmek amacıyla halk günü uygulamasını başlatıyoruz. Vatandaşlarımızın fikir ve önerileri bizler için çok önemli. Bu görüşlerin yerel yönetici olarak bizlere daha fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu nedenle her hafta salı günü Halk Günü düzenleyeceğiz. Geleneksel hale getireceğimiz bu proje ile vatandaşlarımızla bir araya gelip onların sorun, istek ve taleplerini dinleyeceğiz" dedi.

 

RANDEVU ALMAK YOK

Başkan Sarıalioğlu, "İlk Halk Günümüzü salı başlatıyoruz. Bugün tüm randevularımız vatandaşlarımız için olacak. İsteyen herkes gelip burada benimle görüşebilecek. Vatandaşlarımızla bire bir görüşüp, karşılıklı konuşacağız. Her hafta düzenli olarak gerçekleştireceğimiz bu günde, halkımızın sorun, istek ve önerilerini dinleyeceğiz, dertlerine çare olmaya çalışacağız." Halk günlerinde vatandaşların randevu almadan sorunlarını kendileriyle birebir paylaşma imkanı bulacağını da vurgulayan Başkan Sarıalioğlu, "Halkımız burada ihtiyaçlarını doğrudan anlatacak, bizlerde bu dertlere çare olmak için gayret sarf edeceğiz" şeklinde konuştu.

HER HAFTA DÜZENLİ OLARAK GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Halk Günü’nü her hafta düzenli olarak gerçekleştireceklerini kaydeden Başkan Sarıalioğlu,"Bugüne kadar her zaman halkımızın içinde olduk. Hiçbir zaman halkımızla aramızda kapılar, duvarlar olmadı. Projelerimizde de ’ben yaptım oldu’ demedik, vatandaşlarımızın da fikrini alarak, her zaman şeffaf yerel yönetim anlayışıyla hareket ettik. Halk günlerini de gelenekselleştirerek bu anlayışı daha da ileri bir seviyeye taşımak istiyoruz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim