Trabzon Belediyesi'nin başlatmış olduğu "Belediye Hizmetlerine Gönüllüyüz" projesi kapsamında çalışmalarda bulunan belediye gönüllüleri, bugüne kadar birçok etkinliğe imza attı.
 
Çalışmalarını sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde sürdüren gönüllüler, Trabzon Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü'nün başlattığı ve 250 bakıma muhtaç yaşlıya hizmet verilen " Evde Bakım Hizmeti" çalışmasına destek oldular.
 
Belediye Gönüllüleri,

Soğuksu Mahallesinde bulunan Huzurevi'ni ziyaret ederek, evlerinde yaptıkları yöresel lezzetleri yaşlılara ikram ettiler.
 
Temiz bir Trabzon için toplumda gerekli duyarlılığın oluşmasını hedefleyen Gönüllüler, Trabzon Belediyesinin başlatmış olduğu "Katı Atıkların Kaynağında Ayrıştıırlması" projesine destek vererek çalışmalarını sürdürüyorlar.
 
Amaçlarının yaşadıkları kente karşı sorumluluklarını yerine getirmek olarak tanımlayan Belediye Gönüllüleri, "Herkesin yaşadığı şehre karşı sorumluluğu vardır. Bizler bu sorumluluğun gereği olarak Belediyemizin başlatmış olduğu 'Belediye Hizmetlerine Gönüllüyüz' projesine katılarak üzerimize düşün görevi yapmanın gayreti içindeyiz. Gönüllük anlayışının toplumun her kesimine yaygınlaşarak tüm vatandaşların bize destek olmalarını bekliyoruz" diyerek herkesi gönüllü çalışmaya davet ettiler.