Hayatını kaybeden öğretmenlerden Trabzonlu Berat için harekete geçildi. Talat Coşar Akyüz, önderliğinde genç müdürenin anısına Budak Köyü ilköğretim Okulu'na kütüphane yapılacak. 

İLETİŞİME GEÇMEK İSTEYENLER İÇİN!

Talihsiz bir kaza sonucu genç yaşta hayatını kaybeden Trabzonsporlu genç öğretmenin böylece ismi ölümsüzleştirilecek. Bunun duyurusunu yapan Talat Coşar Akyüz, şu bilgileri verdi; 

Öğretmen Berat Çivi adına, yöneticiliğini yapmış olduğu Ağrı Budak Köyü İlköğretim Okulu'na kendi adını taşıyan bir Kütüphane yapmak istemekteyiz. Bu kapsamda mevcut okuldaki öğretmen arkadaşlar ile iletişime geçip, böyle bir proje başlatmak istediğimizi bildirdik.Ve zaten okulun bir Kütüphaneye ihtiyacı olduğu bilgisine ulaştık.

Tüm bu bilgiler ışığında sizlerden Berat Öğretmenin öğrencilerine sahip çıkmak adına Kütüphane çalışmamıza "Saklama Bağışla" diyerek elinizdeki ilk ve ortaöğretim seviyesinde okunabilecek kitapları bizimle paylaşmasını istemekteyiz.

Kitaplarını Saklamayip Bağışlamak ve Berat Çivi Öğretmen Kütüphanesine destek olmak isteyen arkadaşlarımız için;

DETAYLI BİLGİ ve İLETİŞİM: 

Talat Coşar AKYÜZ : 05321566643
Büşra DOKUZ : 05319916903
Bağış gönderileriniz için; 
Kitaplarınızı Yurtiçi Kargo Trabzon Tanjant Şube ve Ptt Kargo Trabzon Beşirli Şube adresine Talat Coşar Akyüz adına gönderebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim