Bıyıklıoğlu, ziyaretinde Trabzon’un Büyükşehir olacağını dile getirerek, “Trabzon Büyükşehir oluyor, Trabzon’a daha çok hizmet ve yatırım gelecek. Trabzon'da üniversite sayısı ikiydi dörde çıkacak. Trabzon'a demir yolu gelecek. Trabzon'daki kentsel dönüşümleri tamamlayacak, işsizliğin belini mutlaka kıracağız. Trabzon'daki orta ölçekli sanayiyi mutlaka geliştireceğiz” dedi.

AK Parti iktidarıyla kriz dönemlerini geride bırakarak ekonomisi güçlü ve istikrarlı bir ülke haline geldiğini kaydeden Bıyıklıoğlu, "Biz milletimizin hizmetkarı olmalıyız. Memur Vdcasino karşısına vatandaş geldiğinde ben ona nasıl yardımcı olurum, nasıl problemini çözerim diye kafasını yormalı. Vatandaş devlet dairesine geldiği zaman oradan mutlu ayrılmalı. Bu gaye ile çalışmalıyız” diye konuştu.

Beşköy Belde teşkilatında partililer ve vatandaşlarla buluşan Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Bıyıklıoğlu’na ziyareti esnasında İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Sürmene İlçe Başkanı Aydın Bayraktar ve Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk eşlik ettiler.